Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tour de Moskva (0)
01.10.2014

24. kuni 28.september käis KK Viimsi 2000 aasta poiste meeskond ja võistkonda saatev delegatsioon Moskvas pidamas sõprusmänge kohaliku BS Trinta Korvpallikooliga ning loomulikult tutvumas suurlinna elu ja vaatamisväärsustega.

Reis said alguse Tallinna lennujaamast ning peale lühikest lendu ja Moksva liiklusele kohast pikka bussisõitu jõudsime kolmapäeva õhtuks majutuspaika.

Järgneva  kolme päevaga pidasime erinevate BS Trinta meeskondadega kolm treeningmängu, saades saldoks kaks võitu ja ühe kaotuse.

 

Võrdväärseks saadud mängukogemusega tuleb kindlasti pidada elamusi Moskvast endast.

Linnaekskursioonil külastati teiste vaatamisväärsuste seas ka näiteks Punast Väljakut ja Lunastaja Kristuse kirikut. Kindlasti jääb igale reisisellile meelde ka Moskva liiklus, kus igapäevaselt otsib teed sihtkohta 4,5 miljonit autot ning ummikus saab seista ka südaöösel.
 


Täname võõrustajaid, BS Trinta Korvpallikooli ning treener Sergei Milket, hästi organiseeritud vastuvõtu eest.

KK Viimsi meeskonda Moskva turniiril kuulusid: Kevin Sünd, Mikk Tali, Marcus Villems, Gregor Rikberg, Gregory Torger, Sander Jürgenson, Trevor Sarapuu ja Kristjan Kokk. Meeskonda tu Mikk Jurkatamm ning Oliver Suurorg.

Treenerid Valdo Lips ja Tanel Einaste. Esindaja Andu Tali.

 

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...