Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpallipäev Pirita Majandusgümnaasiumis (0)
06.10.2014
» Viskevõistluse võita - Karl Robin Jürjens

30.septembril toimus Pirita Majandusgümnaasiumis Korvpalliklubi Viimsi ning Eesti Korvpalliliidu korraldatav korvpallipäev, kus lapsi külastasid tänased Audentese Spordigümnaasium/Noortekoondis mängijad Karl Robin Jürjens ja Alan Joonatan Rebane, kes oma esimesed sammud korvpalliväljakul tegid just Viimsi klubis. Kokku osales korvpallipäeval üle kahesaja Pirita Majndusgümnaasiumi õpilase!

Korvpallitunni esimeses pooles tehti erinevaid põrgatus-, söödu- ja viskeharjutusi. Teises pooles said lapsed näha mängijate ja Viimsi treenerite oskusi ning mõõduvõttu viskevõistluses, millest sel korral väljus võitjana kaks hooaega ka Hispaanis pallinud Jürjens.

 

"Tahtsime lastele kinkida ühe toreda päeva ja kaasata lapsi sporti tegema. Kindlasti aitab selline päev tuua lapsi spordi juurde. Ühtlasi on mul heameel, et saame anda oma väikese panuse ka Pirita koolimajale sisu loomisel, siin toimuvate korvpallitreeningute näol," rääkis Einaste. 

 

Päeva juhtisid Harri Ausmaa ning Meelis Raiend, keda assisteerisid Korvpalliklubi Viimsi treenerid Tarmo Kapper, Allar Raamat, Märt Rohlin ja Valdo Lips.

 

Galerii
 

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...