Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi Sügisturniiri kümnenda juubeli esikoha karikas rändas Moskvasse (0)
21.10.2014
» VST 2014. IV koht - KK Viimsi

Kolm päeva Viimsis, Viimsi Kooli ja Haabneeme Kooli spordihoones väldanud rahvusvaheline noorte korvpalliturniir “Viimsi Sügisturniir” kulmineerus pühapäeval kohamängudega. Turniirile pani punkti finaalmäng, kus kohtusid viimasel kolmel aastal turniiri finaalis mänginud Moskva BS Trinta Korvpallikool ning 2010 aasta võidukarika omanik BC Tarvas/Rakvere SK. Viimsisse jäi turniiri neljas koht.

Kui möödunud aasta finaal oli viimase hetkeni kulgenud punt-punkti heitluses, siis sel korral kasvatasid moskvalased pidevalt eduseisu igal veerandil. Lõppskoor 76:57. Nii viidi Viimsi Sügisturniiri võidukarikas peale aastast vaheaega taas Moskvasse.
 

Kolmanda koha mängus, võõrustajate, KK Viimsi ning lätlaste Jūrmala/Ķeizarmežs korvpallikooli vahel, haarasid lõunanaabrid kohe initsiatiivi ning hoolimata treener Valdo Lipsu ja Viimsi poiste püüdlustes ning omapoolsest vahespurdist, edu enam käest ei andnud. Lõpuvileks näitas tabloo 45:62.

"Hoolimata viimase mängu nõrgast algusest võib meie turniiriga kindlasti rahule jääda. Võtsime kaks head võitu ning saime veel kolm võitlusliku mängu. Kuigi numbriliselt see ehk ei kajastu, olid meil ka viimases kohtumises omad võimalused,“ sõnas meeskonna peatreener Valdo Lips.

 

Kolmas turniiril osalenud Eesti meeskond, treener Zilvinad Strazdase juhendatav KK Paulus alistas kohamängus idanaabrid St.Peterburgi Vasileovstrovskaja Spordikooli tulemusega 43:38.

 

Sügisturniiri esimesest ümmargusest juubeliturniirist võttis osa kaheksa meeskonda: 4 Venemaalt, 3 Eestist ja  1 Lätist. Kolmel päeval peeti 20 haaravat pallilahingut.

Viimsit külastas üle 100 väliskülalise Moskvast, St.Peterburist, Riiast.

 

“Esimene ümmargune juubel on seljataga. Hoolimata ülitihedast kalendrist osales turniiril kaheksa heal tasemel meeskonda, kes said heal tasemel mängud. Kõik külalised jäid nii sportliku poole, kui ka muude platsiväliste tingimustega väga rahule, sh korraldasime meeskondadele ka linnaekskursioonid,” tähendas Sügisturniiri peakorraldaja Tanel Einaste, “Tahan tänada kõiki treenereid ja mängijad, lapsevanemaid, kolleege, toetajaid ja koostööpartnereid, kes kümnenda „korvpallipeo“ toimumise võimalikuks tegid. ”

 

Viimsi Sügisturniir 2014 paremusjärjestus, meeskondade treenerid ja parimad mängijad.

  1. BS Trinta (Moskva, RUS). Treener: Sergei Milke. MVP: Morozov
  2. BC Tarvas/Rakvere SK (Rakvere, EST). Tõnis Putko. MVP: Kaasik
  3. Jūrmala/Ķeizarmežs (Jurmala, LAT). Janis Butans. MVP: Sterns
  4. KK Viimsi (Viimsi, EST). Valdo Lips. MVP: Rikberg
  5. BS Trinta 2 (Moskva, RUS). Sergei Milke. MVP: Zilbergiser
  6. Школа 31 (St.Peterbug, RUS). Aleksandr Poljakov. MVP: Lesh
  7. KK Paulus (Pärnu, EST) Zilvinas Strazdas. MVP: Gustavson
  8. St.Peterburg VO (St.Peterburg, RUS). Aleksandr Poljakov. MVP: Kovalenko

 

Parimaid noorkorvpallureid autasustasid Viimsi abivallavanem Mati Mätlik, Nike esindaja Mari-Liis Puusalu ja Korvpalliklubi Viimsi juhatuse liige Tanel Einaste.

 

Turniiri toetasid: Viimsi vald, Acme, Nike, Sportland, Eesti Kultuurkapital, Hasartmängumaksu Nõukogu.

Külalised majutas ja toitlustas SPA Hotell Lavendel.

Kossupoistele lisasid energiat Black&White stuudio tantsutüdrukud.

Publikumänge toetas Viimsi Peetri Pizza.

 

Turniiri galerii ja kõikide mängude tulemused KK Viimsi kodu- ja Facebooki fännilehel.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...