Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi infokiri 8. Jaanuar 2015 (0)
30.01.2015

Täna jõuab meie liikmete e-postkasti järjekordne infokiri, millega tahame oma liikmeid teavitada toimunud arengutest või eesootavatest sündmustest ning Teid laienevatest lisavõimalustest ja soodustustest.

 

Korvpalliklubi Viimsi jaanuari infokiri toob Sinuni: Klubi õpilased osalesid noortekoondiste laagrites, 2014.aasta Viimsi valla Sporditeoks valiti EYBL finaalturniiir, E-poes uued tooted, jätkame koostööd seniste- ja alustame koostööd uute partneritega, Sportlandi ostufestival ning Nike Esinduskaupluste lisaallahindlus.

Head tutvumist ja vajadusel ära kõhkle pöördumast meie poole mistahes küsimusega.

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!
 

  1. KK Viimsi õpilased osalesid noortekoondistes

Talvisel koolivaheajal toimunud U14, U15, U16 ja U18 vanuseklasside noortekoondistesse laagritesse oli haaratud koguni 7 Korvpalliklubi Viimsi õpilast.

U14 vanuseklassi talendilaagri läbisid edukalt ning kutse sama vanuse koondise kogunemisele lunastasid Trevor Sarapuu ja Kristjan Kokk (treener Valdo Lips).

Tegelikult oli meie klubipüramiidi esindatus U14 koondise juures veelgi suurem, kui talendilaagris osalesid ka Kesklinna Korvpalliklubi, treener Alari Põllu, õpilased Ralf Kompus, Nicolas Tänover ja Johannes Remmelkoor, kellest kaks esimesena nimetatud jätkasid ka koondise treeningutel.

U15 vanuseklassi koondise laagris osalesid Kevin Sünd ning Mikk Tali (KK Viimsi, treener Valdo Lips) ja Oliver Suurorg ja Tauri Miggur (Kesklinna KK, treener Indrek Visnapuu).

U16 ja U18 vanuseklassi koondiste laagris ning  11.korda toimuval  Baltic Sea Basketball Cupil oli KK Viimsi esindatud kolme poisiga, kui Eesti U18 koondisesse kuulus Karl Joosep Lüüs, U16 koondisesse aga Henri-Sten Vainola ja Sander Raieste. Kõigi kolme poisi, Karl Joosep Lüüs, Henri-Sten Vainola ja Sander Raieste esimeseks treeneriks on Sulev Särekanno. Täna harjutavad ja mängivad poisid meie klubis treener Valdo Lipsu käe all. Lisaks jätkavad Sander Raieste ja Karl Joosep Lüüs õpinguid ning treeninguid Audentese Spordigümnaasiumis.

 

  1. Viimsi aasta sporditegu - EYBL Finaalturniir Viimsis

17.detsembril toimunud Viimsi valla spordiaasta lõpu ja sportlaste pidulikul vastuvõtul kuulutati välja valla aasta sporditegu, milleks valiti Euroopa Noorte Korvpalliliiga Finaalturniir Viimsis.

Vallavanem Jan Treilt võttis auhinna vastu Korvpalliklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste.

"Loomulikult on tunnustus meeldiv. Finaalturniir Viimsis sai võimalikuks tänu eeskujulikult läbi viidud Liiga osavõistluse korraldamisele ning meie meeskonna sportlikule edule, ehk finaali kvalifitseerumisele. Tänan Liiga juhtkonda usaluse eest, finaalturniiri korraldus meile anda, Viimsi valdade ja kõiki toetajaid ning meie korraldusmeeskonda, kes turniiri kõrgel tasemel läbiviimisele kaasa aitasid", sõnas Einaste.

Preemia pälvinud Euroopa Noorte Korvpalliliiga U16 vanuseklassi 2.divisjoni finaalturniiri toimus Viimsi Kooli spordihoones 24.-25.maini. Kodumeeskond, KK Viimsi, saavutas turniiril teise koha.

 

  1. E-poe pakkumised – UUS KK Viimsi talvemütsid.

KK Viimsi müts, laste: 9 EUR.

KK Viimsi müts, täiskasvanud: NIKE. Hind 19 EUR.

KK Viimsi dressid: NIKE FOUND 12 SIDELINE JACKET & PANT. Soodushind – 55 EUR.

KK Viimsi tuulepluus: NIKE FOUND 12 RAIN JACKET. Soodushind – 31 EUR.

Täpsemalt vaata SIIN

NB! Soodsaks e-poodlemiseks on vajalik registreerida ennast kasutajaks!

 

  1. Noortekorvpalli toetamist jätkavad Viimsi Keevitus, Imatra Elekter ja Fifaa.

Vastavalt aasta alguses sõlmitud kokkuleppele jätkavad 2015.aastal panustamist noortesporti ja Viimsi kogukonda Klubi pikaajalised toetajad Viimsi Keevitus, Imatra Elekter ja Fifaa.

VIIMSI KEEVITUS ja IMATRA ELEKTER annavad oma panuse rahaliselt. FIFAA panustab vastavalt koostööleppele klubi tegevusse järgmisel kahel aastal nii rahaliselt kui oma teenustega.

"FIFAA toetus on meile väga tähtis, kuna spordiklubi majandamine on tänapäeval väga suur väljakutse. FIFAA aitab meil disainida ning trükib korvpalliklubi mängu- ja esindusvormid," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. "Meie jaoks on tähtis partner, kes mõtleb kaasa toodete kujunduse osas, aitab meil hoida esindusvormide ühtset "nägu" ning tegutseb kiiresti ja kvaliteetselt," lisas Einaste.

"Korvpall ja sport on FIFAA jaoks tähtsad valdkonnad. FIFAA esindab Baltikumis PEAK, AND1 ja Spalding korvpalli kaubamärke ning trükib spordirõivaid paljudele võistkondadele sealhulgas pallimängude rahvuskoondistele," ütles FIFAA juhatuse esimees Karel Loide. "Meie koostöö Tanel Einaste juhitava KK Viimsiga on pikaaegne ning on seetõttu ka loomulik, koostöö jätkub et, kuna usume nendesse inimestesse ja nende professionaalsusesse. Klubi on tõestanud et suudab kasvatada häid sportlasi ning inimesi meie ühiskonnale," lisas Loide.

Läbirääkimised käivad veel mitme senise- ja uue partneriga, millest loodame Teid teavitada juba lähiajal.

 

  1. Alustasime koostööd AS Milstrand ja OÜ Blueprint.

Käesoleval aastal alustas Korvpalliklubi Viimsi koostööd kahe uue koostööpartneriga.  Blueprint meedia trükib või toodab Klubi kasutatavad reklaamikandjad ning AS Milstrand annab sotsiaalse sisuga sõnumi edastamiseks Klubi kasutusse pinnad Randvere tee 5 kinnistu piirdeaial.

 

  1. Ostufestival Sportlandis ja lisaallahindlus Nike Esinduskauplustes.

Nüüd on just õige aeg uuendada oma talvist spordivarustust, kui Korvpalliklubi Viimsi pikaajalised toetajad Sportland ja Nike pakuvad 40, 50 ja 60% soodustusi talvistele hooajakaupadele.

Sportlandis kõik talveriided ja –jalatsid vähemalt 60% soodsamad. Lisaks kogu murdmaasuusavarustus 40% soodsam. Kiirusta kohe lähimasse Sportlandi! Ole esimene!

Nike Esinduskauplustes kehtib 50% soodustus sügis-ja talvetoodetele. Just do it!

 

Paneme palli käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...