Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi infokiri 9. Veebruar 2015 (0)
27.02.2015

Korvpalliklubi Viimsi veebruari infokirjast saad lugeda: külas käis Gerd Kanter; uuendus kodulehel; registreerumine kevadistele välisturniiridele on alanud; eelinfo 2015.aasta suvelaagrite kohta; E-poe eripakkumised; Nike ja Puukeskus toetavad noortesporti; kutsume osalema RMK Kõrvemaa Kevadjooksul ja vabatahtlikuks abiliseks jooksu korraldamisel.

Head tutvumist ja vajadusel ära kõhkle pöördumast meie poole mistahes küsimusega.

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

 

  1. Olümpiavõitja Gerd Kanter külastas Viimsi noori korvpallureid.

Kettaheite olümpiavõitja ning maailmameiseter, kuid ka kirglik korvpallifänn, Gerd Kanter külastas Korvpalliklubi Viimsi treeningut Randvere Koolis.

Kanter mängis noorte korvpalluritega mitmeid sportlikke mänge, vastas laste küsimustele ja rääkis tippsportlase elust ja väärtustest, sh pühendumisest, toitumisest, koolist, aga ka oma kiindumusest korvpalli vastu. Lisaks saadud emotsioonile, tehti mälestuseks inspireerivast päevast koos olümpiavõitjaga pilti ning küsiti autogrammi. Gerd Kanterile jäi kohtumist meenutama nimeline Korvpalliklubi Viimsi viskesärk.

Täname Gerd Kanterit emotsionaalse ja vahetu kohtumise ning lapsevanem Richard Jürgensoni selle korraldamise eest!

Pildigaleriid vaata SIIN

 

  1. Uuendus kodulehel: Turniirid&Laagrid.

Klubi interneti kodulehel www.kkviimsi.ee menüüribal on alaliselt info välisturniiride ja suvelaagrite kohta.  

www.kkviimsi.ee - Turniirid&Laagrid – Rippmenüü: 2015. Lahti Eastertournament/2015. JBT Turu/2015. Suvelaagrid.

 

  1. Kevadised välisturniirid. Registreerimine on alanud!

Käesoleval kevadel osaleb KK Viimsi taaskord rohkearvulise esindusega rahvusvahelistel suurturniiridel Soomes.

  • Eastertournament Lahti. Osaleme ühe meeskonnaga, 1996.aastal ja hiljem sündinud noormeeste turniiril.

Info ja registreerimine SIIN Registreerimine kuni 13.märtsini.

  • JBT Turu. Osaleme koguni üheksa meeskonnaga: ühe meeskonnaga 2001., 2002. ja 2003. ning kahe meeskonnaga 2004., 2005. ja 2006.aastal sündinud poiste arvestuses. Kokku teeb see ligi 130 liikmelise delegatsiooni lastest, treeneritest ja meeskondi saatvatest vabatahtlikest!

Tegu on pikaajaliste traditsioonidega turniiriga, millest ka KK Viimsi meeskonnad on mitmel eelneval aastal osa võtnud ning möödunud kevadel sai koostöö taaselustatud. Noorematele poistele on JBT Turu korvpalliturniir sobiv esimeseks välisturniiri kogemuseks ja hooaega kokku võtma.
Info ja registreerimine SIIN . Registreerimine kuni 14.märtsini.

 

  1. Suvelaagrid 2015. Eelinfo.

Hetkel on teada kõigi suvelaagrite kuupäevad.

Tutvu ja broneeri need ajad korvpallile, et suvelaager üllatusena ei tuleks.

Suvelaagrid toimuvad sünniaasta põhiselt.

  • 2004.aastal sündinud, sh Püünsi, Randvere, Pirita ja vanematele poistele on puhkuste ajaks planeeritud juuni. Alates juulikuust toimuvad regulaarsed ühistreeningud, laagrid, linnalaagrid, mis jätkuvad augustis algavate ühistreeningutega!
  • 2007. kuni 2005.aastal sündinud poistel, sh Püünsi , Randvere ja Pirita, poisid kogunevad laagrisse ja alustavad regulaarsete ühistreeningutega samuti juba augustis!

Suvelaager ei ole koht vaid treenimiseks, aga ka suurepärane võimalus harjutada iseseisvust ning kasvatada meeskonna/klubi kambavaimu.
Info ja registreerimine SIIN. Registreerimine kuni 31.maini.

 

  1. E-poe kevadised eripakkumised korvisüsteemidele.
  • Spalding „NBA Platinum“. Jaehind 1199 Eur. Soodushind 839 Eur.
  • Spalding „NBA Gold“. Jaehind 799 Eur. Soodushind 559 Eur.
  • Spalding „NBA Highlight Acrylic“. Jaehind 449 Eur. Soodushind 314 Eur.
  • Spalding „NBA Highlight Composite“. Jaehind 349 Eur. Soodushind 244 Eur.
  • And1 "Competition“. Jaehind 399 Eur. Soodushind 280 Eur.
  • And1 "Zone Control". Jaehind 279 Eur. Soodushind 196 Eur.
  • And1"Youth". Jaehind 179 Eur. Soodushind 125 Eur.
  • And1 korvpallilaud koos rõnga ja seinakinnitusega. Jaehind 59 Eur. Soodushind 42 Eur.

Hind sisaldab transporti Tallinna ja Harjumaa piires. Hinnad kehtivad kuni 31.märts.

Täpsemalt vaata ja osta SIIN

NB! Soodsaks e-poodlemiseks on vajalik registreerida ennast kasutajaks!

 

  1. Nike ja KK Viimsi jätkvada koostööd.

Korvpalliklubi Viimsi ja Kesklinna Korvpalliklubi pikendasid toetuslepingut aktsiaseltsiga Jalajälg, kes on NIKE ametlik esindaja Baltimaades. Koostööleppe alusel toetab NIKE klubide tegevust järgmisel aastal aastal nii rahaliselt kui oma toodetega.

"NIKE, kui maailma spordibränd nr 1 ja meie pikaajaliseima koostööpartneri jätkuv toetus on klubile väga oluline. NIKE tarnib suure osas klubide kasutatavast varustusest alates pallidest kuni treening- ja võistlusvormideni, korvpallijalatsid ning vabaaja riided," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. "On heameel teha koostööd brändiga, kellele vaid parim ja innovaatiliseim on küllalt hea ," lisas Einaste.

"Korvpall on osa Nike DNA’st. Nike jalatsitega mängib valdav osa NBA ja Euroliiga mängijatest ja ilmselt ka 95% Eesti liiga korvpalluritest. Oleme KK Viimsi tegevust toetanud klubi sünnist alates ja nüüd nähes klubi laienemist on meeldiv tõdeda, et tegemist on õigete partneritega, kellega põhjust koostööd laiendada," ütles aktsiaselts Jalajälg juhatuse esimees Rainer Tops.

Nike on Eesti korvpallikoondise jalatsipartner, BC Kalev/Cramo, TÜ/Rock, Rakvere Tarva jt korvpalliklubide pikaajaline toetaja.

 

  1. Puukeskus ja KK Viimsi sõlmisid koostööleppe.

Korvpalliklubi Viimsi ja Kesklinna Korvpalliklubi sõlmisid toetuslepingu aktsiaseltsiga PUUKESKUS. Koostööleppe alusel toetab ettevõte klubi tegevust järgmisel aastal rahaliselt ning pakub Klubi liikmetele soodushindu.

Puukeskus pakub müügikeskuses, Vana-Narva maantee 5D, 10% püsisoodustust KÕIGILE meie õpilastele, õpilaste lapsevanematele.

"PUUKESKUS toetus annab keerukates oludes meile kindlust jätkuvalt areneda," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste. "Sama oluline on Puukeskuse pakutav nö lisaväärtus meie liikmetele, saadava soodustuse näol," lisas Einaste.

AS Puukeskus on ehituspuidu, plaatmaterjalide ning üldehitusmaterjalide jae- ning hulgimüüja Eestis juba aastast 1996, olles 1929. aastal asutatud OY Puukeskus tütarettevõte. Oskused ja kogemused, mida meeskonnad jagavad, tagavad meie klientidele ja koostööpartneritele rahvusvaheliselt kõrge kvaliteediga tooteid, mitmekülgset sortimenti ja personaalset teenindust.

 

  1. Kutsume osalema RMK Kõrvemaa Kevadjooksul.

Jätkamaks traditsiooni, osaleda ühiselt rahvaspordiüritustel, kutsume Sind osalema RMK Kõrvemaa Kevadjooksul. Jooks toimub 26.aprillil Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuses. Osaleda on võimalik 16 või 6 km rajal. Mõlemat distantsi saab läbida joostes, käies või kepikõnniga. Omasoovist anna teada e-posti aadressil tanel@kkviimsi.ee

Samas ootab MTÜ Spordiürituste Korraldamise Klubi abilisi RMK Kõrvemaa Kevadjooksu korraldamisel.

Kui soovid näha ja panustada rahvaspordiürituse edukasse korraldamisesse, oled vanem kui 16.aastat, siis palun saada enda andmed (nimi, isikukood, telefoninumber) aadressile vabatahtlik@jooks.ee

 

Paneme palli käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...