Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kuremaal toimunud rahvusvahelise Duo CUP esikoht toodi Viimsisse, TÄIENENDATUD (0)
15.02.2008

Turniiril osales kuus meeskonda. Neli Eestist, kõik omavanuste eliiti kuuluvad: KK Pärnu, Salva Tartu, Virumaa PK ja Viimsi 1996a. poisid. Külla olid saabunud kaks tiimi kuulsa Sabonise Korvpallikooli õpilasi Leedust. Tegu on Euroliigas mängiva Kaunase Zalgirise noortemeeskondadega. Peab siinkohal mainima, et leedukad olid kahjuks esindatud aasta nooremate ehk 1997a. sündinud poistega.

Sellegipoolest oli tegu äärmiselt tugevatasemelise ja huvitava turniiriga, kus kaotuseta ei jäänud üksi meeskond, õppida oli igalt vastaselt ja võitlust ning draamat jagus igasse mängu.

Paremusjärjestus pandi paika üheringilise turniiriga.

 

Turniir avamängus maineka Sabonise KK I meeskonna vastu starditi "nagu meile kohane" ja lasti vastane kohe 12 punktiga ette. Peale treenerite poolset "äratust" meeskonnale, suudeti siiski võitlusvaim ülesse leida ja täna tugevale võitlusele suudeti kohtumine 48:45 võita.Edu tõi paranenud kaitsemäng! Kui avapoolajal visati meile 32, siis teisel poolajal vaid 13 silma.
Tegu oli väärt ja huvitava mänguga, võõra ning tundmatu vastasega, kelle mängukultuur siinsest siiksi erinev.
Õhtuses mängus võideti taaskord tasavägises mängus Virumaaa PK-d, kus tegid kaasa meie tugeva rivaali Rakvere KK poisid ja ka nende liider Sander Ramul, kes meil alati peavalu valmistab ja on  üksi “pool meeskonda”, seisuga 53:41.

 

Teisepäeva avamängus võitsime Sabonise KK II meeskonda, tulemusega 54:27.

Õhtuses kohtumises ootas meid korraldaja Salva Tartu meeskond, kellelt pärines meie ainus kaotus EMV põhiturniiril. Lisaks põhimõttelisele lahingule omas mäng suurt tähtsust ka turniirivõidu seisukohalt. Võidu korral, oleksime juba enne viimast mängu kindlustanud esikoha.

Mäng kulges punk-punktiliselt, mõlemapoolsete tõusude- mõõnadega ja vägagi närvesöövalt mõlemale poolele. Mängu saatus oleks võidud olla otsustada juba avaveerandil, kuid Viimsi eduseisult 15:3 tabasid tartlased kaks hullu kolmest, mis tõi tartlased mängu tagasi ja lisasid ka enesekindlust. Lõpplahanduses pidime tunnistama “kibedat kaotust”, 49 : 50.

Nagu kahel korral eelnevalt sellel hooajal oli kapten Egertil, ka siin võimalus võit koju tuua, lõigates vastase söödu, kuid seekord ei õnnestunud läbimurret enam korviks vormistada.

Üldplaanis sai otsustavaks Tartu poiste suurem võidutahe ja eelkõige võidud "minilahingutes" lahtiste pallide pärast!!!
Loodame, et äratus ja alarm tuli õigel ajal ning kaotus tekitas ka meie poistes sportlikuviha, mis edaspidi võitlusesse panna. Loodame, et poisid said aru, et igast seisust ei ole siiski võimalus enam võita ning võit nõuab 100% pingutust esimesest kuni viimase minutini. Lõpp on loterii, mäng tuleb eelneva tööga võita!

Viimsi kaotuse tulemusena oli turniiri kõigil kolmel viimasel mängul väga suur otsustav tähtus.

 

Turniiri viimase päeva esimeses mängus kohtus, siiani kõigis neljas mängus vastaste paremust tunnistama pidanud, BC A. Sabonio „Bite” Virumaa PK-ga. Kahjuks ei suutnud ka viimane päev leedulastele võitu tuua (22 : 49) ning virumaalased astusid neljanda võiduga sammu lähemale turniirivõidule. Edasi jäi vaid oodata ja loota!

Pühapäeval peetud teine mäng Salva Tartu ja Leedu I võistkonna vahel kulges jällegi punkt-punktiliseks heitluseks, kuid seekord oli õnn leedulaste poolel 41:53 ning kindlustatud ka turniiri III koht.

 

Saint-Gobain Autover Kuremaa Cup´i viimases mängus kohtusid I kohta püüdlev KK Viimis (3 võitu) ning KK Pärnu (2 võitu). Vaatamata pärnakatae pingutustele ei andnud Viimsi poisid kordagi lootust kaotusele ning tulemusega 61: 28 võeti ka turniirivõit. Kahjuks puudus vastastel nende liider ja mängujuht Norman Käbin, kuid vaevalt ka tema osalemine oleks tulemuse osas määravat rolli mänginud, kuid siiski oleks mäng olnud põnevam.

 

KK Viimsi mängis koosseisus: Karl Johan Lips, Egert Lelle, Robin Jürjens, Ants Ojasoo, Villem Erik Luks, Ott Sander Kapper, Hendrik Randveer, Roland Rebase, Magnus Kruusing, Hans Kristjan Urm, Hanno Laan, Alan Joonatan Rebane.

 

Treener Tanel Einaste

Eraldi tahaks tänada lapsevanem Valdo Lipsu, kes treenerile abiks oli.

 

Turniiri paremusjärjestus:
KK Viimsi
Virumaa PMK
Sabonise KK I
KK Pärnu
Salva Tartu/Kuremaa
Sabonise KK II


 

Kõikide mängude tulemusi vaata SIIT.

 

Tegu oli väga väärt ja kasuliku turniiriga. Täitsime pea kõik oma eesmärgid:
-saime tugevad mängud
-saavutasime hea tulemuse
-nägime oma mängulisi vigu ja nõrkusi
-nägime kevadiste EMV medalimängude vastaste mängu
-saime kaotuse!... pidime "äratama"poisse, et igast seisust ei ole võimalik  siiski võita ja mäng algab esimesest minutist! Siiani on meil läinud väga hästi ja oleme kõik mängud ja mängulõpud suutnud oma kasuks pöörata. Nägime reaalset ohtu, et liigne enesekindlus saab meile ühel päeval saatuslikuks. Oleme küll tublid ja võitlejad aga mitte veel nii suured meistrid.

Ainus täitmata jäänud eesmärk oli, posistioneerida oma asetumine "suures mängus" ehk võrdluses lõunanaabritega. See jäigi kahjuks täitmata, kuna leedukad tulid turniirile aasta nooremate poistega.

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...