Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Nord Cupilt Viimsisse kuld- ja pronksmedalid ning neljas-, viies- ja kuues koht. (0)
13.04.2015

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas esmakordselt toimunud korvpalliturniirist Nord Tallinn Cup,  mis pretendeerib arvukaima osavõtuga turniirile Eestis, võtsid osa ka KK Viimsi meeskonnad.

Lisaks Eestile olid turniiril esindatud Soome, Läti, Venemaa ja Leedu noorekorvpall.

Meie kõige nooremad, 2006.aasta poisid, tegid kaasa  U9 sarjas. Treener Peebu hoolealused said oma esimesed võistluskogemused ning see ongi peamine.

U11 sarjas osalesime kahe meeskonna, 2004. ning korraldajate kutsel ka 2003.aasta poistega. Kahe pingelise võistluspäeva kokkuvõttes sattusid meeskonnad aga vastamisi  viienda koha mängus, kus sel korral olid paremad aasta nooremad.

U14 poistel jäi vaid kaks punkti puudu finaalipääsust, mille aga treener Tarmo hoolealused tegid tagasi kolmanda koha mängus, kui nooremate klubikaaslaste häälekal toel kindlustati endale pronksmedalid. 

U16 sarjas korraldajate erikutsel kaasa teinud 98.poisid võitsid kõik viis mängu, mis tõi Viimsisse turniiri võidukarika ning kuldmedalid.

“Hea turniiri ja tänan meie klubi kõikide treenerite nimel korraldajaid. Kuigi käimas on tihedad play-off mängud, võtsime kutse hea meelega vastu ning tulime ka nö appi, et vanuseklassid täituksid. Kui noorematele poistele olid need üldse esimesteks võistlusmängudeks siis ka teistele,  oli see heaks väljundiks, et võistluspraktikat saada,”sõnas Tanel Einaste.

 

Paneme Palli Käima!


www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...