Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsile esimene tiitlivõit (4)
25.02.2008

Laupäeval 23.02 mängiti Viimsi Kooli spordihoones välja Harjumaa 2008 aasta korvpalli Meistrivõistluste medalid poiste D-vanuseklassile.

Kuuest registreerunud meeskonnast oli mängupäevaks kahjuks alles jäänud vaid kolm, kodumeeskond KK Viimsi ning lisaks SK Saku Fortuuna ja SK Keila/Marcus. Heitlusest tiitlile loobusid teadmata põhjustel LHSK, Kose SK ja Saue Gümnaasium.

Loodame, et neil kõigil olid selleks mõjuvad põhjused.

Päeva esimeses ja ettearvatult ka pingeliseimas kohtumises läksid vastamisi KK Viimsi ja Saku poisid. Mõlemad meeskonnad olid Eesti Minikorvpalli meistrivõistlustel oma alagrupis saavutanud teise koha.

Kahjuks ei saanud Viimsi ridades haiguste ja vigastuste tõttu kaasa teha meeskonnale üliolulised lülid Karl Johan Lips, Villem Erik Luks ja Roland Rebase. See paiskas viisikute koosseisud (mängitakse kindlate viisikutega)  ja rollid platsil põhjalikult segi. Kõigil tuli kohaneda uute ülesannete ja kaaslastega, mis tekitas teatavaid pingeid.

Avaveerandit valitses KK Viimsi  esimene viisik kindlalt, lubades vastastel visata vaid kuus punkti, tulemus 19:6.

Teine veerand ja teiste viisikute mäng oli juba tunduvalt põnevam, kuid siiski ka siit veerandaja võit 12:11 Viimsile.

Kolmana veerandiga suurendas Viimsi esimene viisik vahet veel kolme punkti võrra ja mäng tundus olevat tehtud, kui viimasele veerandile mindi seistmeteist punktilises eduseisus.

Kahjuks või mängu põnevuse õnneks, tabas siis aga Viimsi teise viisiku poisse kramp ja midagi ei tahtnud enam õnnestuda, pallid ei läbinud rõngast ka korvi alt visates, pall ei püsinud kuidagi käes, vastasmängijad olid igal hetkel sekundi kiiremad.

Halvimat suudeti siiski vältida. Kuigi veerandaeg kaotati omakorda koguni 4:18, siis mänguvõit tulemusega 53:50 ja Harjumaa Meistritiitel kuulus ikkagi KK Viimsi poistele.

Lõpp hea, kõik hea. Jääb vaid rõõmustada, et kõik poisid said tunda pinge all mängimist ja kogeda, et meeskond tegutseb ühtlaselt ning ühe lüli „ära kukkumine” mõjutab kogu meeskonda.

Tõe huvides peame mainima, et Saku ridades tegi kaasa „leegionär” Audentese SK ridadest, ilma kelleta oleks meie esimene viisik ilmselt omad vastased purustanud ja mänginud sisse absoluutselt kindla eduseisu.

Päeva teises kohtumises võitis Saku raskusteta Keila/Marcuse poisse ja seega oli tiitel Viimsile põhimõtteliselt kindlustatud.

Viimane mäng, KK Viimsi – SK Keila/Marcus, avaveerand 34:2 ja lõppskoor 77:8. Vastase mängutase oli hetkel selgelt nõrgem ja „mänguks ei läinudki”,  rünnakulusti jagus kõigile poistele. Eriülesandeks sai poistele panna vaid kõva kaitsetöö, mida ka põhimõtteliselt täideti.

Seega kuldmedalid Viimsisse.

Korvpallikubi Viimsi ajaloo esimeses tiitlivõidus osalesid: Ott Sander Kapper, Ants Ojasoo, Robert Katmann, Oliver Bötker, Hanno Laan, Magnus Kruusing, Hans Kristjan Urm, Alan Joonatan Rebane, Arles Egert Lelle, Hendrik Randveer, Karl Robin Jürjens.

Treener Tanel Einaste.

 

Jääb soovida meeskonnale usinat treenimist ja ettevalmistust kevadistekes Eesti Meistrivõistluste medalimängudeks, kus on samuti tõsine ja reaalne võimalus tuua Viimsile esimene medal. Miks mitte kirkaim!

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...