Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Road to F4! (0)
27.04.2015
» Kodumeeskond publikut tänamas

Lisaks Kevadturniirile rõõmustas pühapäeval Viimsi korvpallisõpru U19 vanuseklassi Eesti Meistrivõistluse ¼ finaali korduskohtumine.

Kuigi seeria avamäng, neljapäeval Raplas, oli lõppenud viimsikate suure üleolekuga, võis oodata tulist mängu. Nii ka läks.

Kaks meeskonda pakkusid kõrgetasemelist play-off korvpalli, kus esimesel poolajal tehti ohtralt skoori, kuid teisel, väsimuse ja isiklike vigadega hätta sattumise tõttu ning panuste kasvades muutus mäng kinnisemaks.

Tõelises lõputhrilleris suutsid treener Valdo Lipsu hoolelaused väljuda võitjana tulemusega 76:73.

Kokkuvõttes seeria 2:0 Viimsi kasuks ning pilet juba eeloleval pikal nädalavahetusel, ehk  1. ja 2.mail, Pärnus toimuvaks finaalturniiriks taskus. Pärnus Näeme!

 

Valdo Lips: “Taseme poolest oleks mõlemad meeskonnad pidanud kohtuma alles Final Fouris. Kahjuks aga kohtusime omavahel juba veerandfinaalis. Põhjusel, et mängijate individuaalset arengut silmas pidades, mängisime põhiturniiril ainult mõne üksiku mängu täiskoosseisus ja ka nendes üksikutes täiskoosseisuga mängitud mängudes, ei ehitanud me mängu üles mitte ainult selle peale, et võita see konkreetne mäng, vaid, et hooaja lõpus oleksime paremad ja mängijad areneksid individuaalselt. Selle tagajärjel teenisime kaotuseid, mis andis lõpuks meile 7nda koha. See tähendas juba veerandfinaalis kohtumist põhiturniiri 2.koha, ehk Raplaga.

Seeria esimeses mängus tegime hea soorituse, kuid oli näha, et Rapla poisid ei olnud pikalt mänginud ega vist ka ühiselt, võistkondlikult treeninud.

Seeria teiseks mänguks olid vastased juba ilmselgelt paremini valmis ning pingelist mängu jätkus viimaste sekunditeni. Tunnustan Raplat hea mängu eest! Nagu juba mainitud, arvan, et mõlemad võistkonnad väärinuks kohta Final Fouris.

Pean samas ka ära märkima, et korvpalliliidul on viimane aeg tõsiselt käsile võtta kohtunike uue põlvkonna kasvatamine ja mängude kalendrit paika pannes arvestada, et U19 tasemel oleks kohtunikeks meistriliiga tasemel kohtunikud. Ilmselgelt jäi mõlemas mängus kohtunike tase mängude ja mängijate tasemele alla, kui nendes mängudes osales mõlema meeskonna peale kokku kuus sellel hooajal meistriliigas mänginud noort.”

 

Kogu seeria oli kogu meekonnale ja treener Valdole kindlasti erilisem ja emotsionaalselt raskem, kui Rapla poolel tegi kaasa hea sõber, Viimsis oma korvpalluri teed  alustanud aga käesoleva hooaja hakul Raplasse suundunud Karl Johan Lips.

 

Paneme palli käima!

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...