Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Kolmepoolne koostööleping korvpalli edendamiseks Viimsis (0)
21.08.2015

Laupäeval, 22. augustil, Toyota Nelja Rahvuse Karikaturniiri viimase kohtumise Eesti-Holland poolajal kirjutavad Viimsi abivallavanem Mati Mätlik, Korvpalliklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste ning Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas alla koostöölepingule.

Kolmepoolselepingu eesmärgiks on korvpalli ja korvpallitaristu arendamine Viimsi vallas.

 

Viimsi abivallavanem Mati Mätliku sõnul on koostöölepingu sõlmimine oluline samm Viimsi valla arengus. "Meie sooviks on tõsta laste, noorte ja täiskasvanute huvi pallimängude vastu ja toetada uute klubide kasvamist meistriliiga tasemele. Meie visooniks on Viimsis lähiaastatel arendada mitmeid funktsionaalseid spordisaale ning luua täiendavaid sportimisvõimalusi vallarahvale sõltumata vanusest," täiendas Mätlik.

 

Korvpalliklubi Viimsi tegevjuht Tanel Einaste täiendas: “Klubis treenib täna juba ligi 350 last ja noort. See on rõõmustav number ning näitab laste suurt huvi korvpalli vastu. Arvestades meie treeningtöö kvaliteeti ning selle saavutamiseks vajalike mahte, seab see aga ekstra nõudmised saaliressursile, mis tänaseks on selgelt ammendunud ehk pudelikaelaks laste arvu ja treeningute arvu tõstmisel.”

 

Korpalliliidu president Jüri Ratas tähendas: „Viimsi Korvpalliklubi jõuline tulemine Tallinna ja Eesti korvpallimaastikule on ainult tervitatav ning andnud ka juba magusaid vilju. Nauding on näha, millise pühendumuse, kvaliteedipürgimuse ja läbimõtlemisega Viimsis asju tehakse. See on mudel, mis võiks olla eeskujuks mujalgi.“

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga, on Tallinna kesklinnas, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 400 lapsega klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...