Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Lõppesid Harjumaa Meistrivõistlused korvpallis (3)
08.05.2008

Kokkuvõttes toodi Viimsisse täiskomplekt medaleid.

D-klassis pronks, C-klassis hõbe ja A-klassis pronksmedalid.


C-klassis saavutas KK Viimsi meeskond hõbemedalid.

7. mail toimus Tabasalu Spordikompleksis poiste C-vanuseklassi Harjumaa meistrivõistluse finaalturniir, kus alagrupiturniiri 4 paremat võistkonda alustasid võitlust medalite eest. Sellel hooajal mängis C-vanuseklassi turniiril kaheksa, 1994 ja hiljem sündinud poiste võistkonda.

Alagrupiturniir lõppes meile edukalt, kui alistasime kõik kolm vastast: Tabasalu II võistkonna 63:52, Saku SK 70:56 ning Rae Kossu 94:15.

Poolfinaalis läksime kokku Lääne-Harju SK õpilastega.  Alustasime kohe mängu agressiivse üle-välja pressinguga, lootes ära võtta vastaste mänguisu. Kaitse toimis ning tegime palju vaheltlõikeid, kuid samas rünnakul ebaõnnestusid mitmed visked kergetelt positsioonidelt. Selle tulemusena püsis ka skoor esimestel minutitel tasavägine. Teisel veerandajal rünnakupildi paranedes hakkas ka vahe tasapidi kasvama.
Poolajaks saavutasime juba 16 punktise edu, 38:22.  Initsiatiivi käest andmata lõppes mäng tulemusega 64:37, KK Viimsi kasuks.

Finaalis kohtusime Tabasalu I võistkonnaga, kes oma poolfinaalis alistas ülekaalukalt Saku SK võistkonna.

Tabasalu poisid olid meie poistest aasta vanemad ning selletõttu ka pikemad ja tugevamad. Eriti andis see tunda korvialuses võitluses, kus kogu tegevus toimus meie jaoks „teisel korrusel“ ning suurt sõnaõigust meile ei jäetud. Kuid poisid olid tublid ning igas situatsioonis võitlesid ja andsid endast parima. Seekord  veel neile vastu ei saanud, mängu lõppskoor 80:30 Tabasalule.

Arvestades sellega, et meie võistkond koosnes suures enamuses 1995 sündinud poistest, võib öelda, et võtsime turniirilt maksimumi ning järgmine hooaeg, kui põhivanus on 1995 ja nooremad, on kindlaks sihiks kõige kõrgem poodiumi koht. 

KK Viimsi C-klassi võistkonnas mängisid sellel turniiril: Karl Kurmiste, Stenar Valtsov, Sander Hüüdma, Henrik Link, Emil Metsson, Ragnar Ventsel, Ragnar Jung, Roland Engel, Robert Maidla, Ian Mario Naska, Raino Nurm, Georg Haud, Marko Kivi ja Mario Saariste. Treener Teet Tiisvelt.

Poisid on end näidanud kogu hooaja vältel heast küljest ning  sisu ja tahtmist on neis piisavalt. Jätkuvaks edaspidiseks eduks on eriti oluline olemasoleva koosseisu säilimine.

 

KK Viimsi 95 poiste tulemused sellel hooajal:

Eesti MV                     8. koht

Harjumaa MV             II koht

Lootuste Stardid         4.koht

Espoo EHBT               III koht

Eastertournament        13. koht

 

A-klassis võitis KK Viimsi meeskond pronksmedalid, kui 8.mai Keila Tervisekeskuses toimunud kolmanda koha mängus võideti kindlalt Lääne-Harju SK tulemusega 90:52. Peale võrdset avaveerandit, mängisime ennast juba teisel veerandil turvalisse eduseisu.

Alagrupiturniiril koguti ühe võidu kõrvale kaks kaotust. Kodusaalis võideti kindlalt SK Kose 77:64, kuid võõrsil oldi õnnetult sunnitud tunnistama Lääne-Harju SK (66:74) ning lõpuks ka SK Turba paremust numbritega lausa 56:113, kuigi poolaja suutsime viiki mängida. Kahjuks jäime edaspidi hätta vastase maa-ala pressinguga. 

 

KK Viimsi A-klassi meeskonnas mängisid: Rauno Mäepea, Gert Sarv, Johan Jõgi, Allan Siimann, Gustav Liblik, Oskar Liblik, Rainar Vahtrik, Rasmus Jüriloo, Tarmo Trumm, Andreas Märtson, Sten Tarro, Tanel Trepp, Kaur Haarde. Treener Tanel Einaste.

 

Kahjuks ebaõnnestus  KK Viimsi jaoks sel aastal B-vanuseklassi turniir, kus ainsana meie poistel poodiumile asja polnud. Just see rühm on viimasel aastal olnud sunnitud läbima suuri muudatusi ja koguni treeneri vahetuse. Loodame, et peale „katsetusi” leitakse uus hingamine taas Taneli ja Teedu käe all. Materjali ja potentsiaali meeskonnas on! Õnneks on võimalus tulemusi parandada juba tuleval aastal!

 

Selleks hooajaks on kõik ametlikud turniirid lõppenud ning igapäevastel treeningutel hakkame valmistuma juba järgmiseks aastaks. Peale saalihooaja lõppu, esimesel suvekuul puhkame ning siis juba toimub esimene ühine kogunemine korvpallilaagris, 19-28 juulil.

 

Sportlikku suve!

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...