Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Märt Rohlin (0)
25.11.2016

Märt Rohlin, "Korvpall annab kogu eluks meeskonnatunde."

Korvpalliklubi Viimsi treeneri Märt Rohlini eesmärk on kasvatada oma õpilastes meeskonnatunnet, teistega arvestamist, endast parima väljapigistamist ning kindlasti distsipliini.

 

MIKS KORVPALL?

Märt jõudis ise korvpallitrenni 2 klassis, kui treener käis koolis  lapsi värbamas. Alguses oli tegu tavalise pallitrenni ringiga, kuid aasta pärast tuli sinna korvpallitreener, misjärel  hakati tegelema tõsisemalt ka korvpalliga.

Korra  mõtles Märt ka jalgpallitrennni minna, ta oli  juba putsad ja kaitsmed peale pannud, kuid platsi äärde jõudes otsustas miskipärast otsa ümber keerata ning koju tagasi minna.

"Võib öelda, et korvpall on saanud üheks minu elu osaks, milleta enam väga ei saa. Kuigi minust tippkorvpallurit ei saanud, tegelen selle mängu mängimise või õpetamisega siiamaani ning arvatavasti veel hea mitu või mitukümend aastat veel," räägib Märt. 

Talle meeldib korvpalli, sest see on meeskondlik mäng, kus iga mees loeb ning tuleb  arvestada teistega. "Lisaks on korvpall põnev, sest seal toimub koguaeg midagi- korvid, söödud jne.  Lõviosa enda sõpradest ja tuttavatest olen saanud just tänu korvpallile."

 

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Treenerina tahab Märt ennast  kogu aeg arendada ja juurde õppida. "Korvpalli kohta võib öelda nagu Tallinnagi, mäng/linn see, mis ei saa kunagi valmis, kogu aeg tuleb midagi uut.  Trennides on minu eesmärk kasvatada kambavaimu ehk meeskonnatunnet, teistega arvestamist, endast parima välja pigistamist ning kindlasti ka distsipliini. Hetkel jookseb mul neljas aasta treenerina ning olen selle ajaga väga palju targemaks saanud," räägib Märt.

 

 

HOBID

Peale korvpalli meeldivad Märdil teised meeskondlikud spordialad, ta on  suur filmisõber ning võimalusel proovib ka reisimas käia nii palju kui võimalik.

 

 

TEISED MÄRDIST

Kaarel Traumann. Sõber, kolleeg ja meeskonnakaalane.

"Esmapilgul vaikne ja rahulik mees, aga ta on vaja lihtsalt käima tõmmata. Enda kohta kriitiline, aga see tuleb pigem kasuks. Võib öelda, et Märt mõõdab ühe ja lõikab üheksa korda, kui ainult jaksu jätkub."

 

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee

FB/kkviimsi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...