Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK 2016 novembri uudiskiri (0)
29.11.2016

Hooaeg keeb täiskuumusel, nii on selja taha jäänud esimene koolivaheaeg, ees ootab jõulukuu ning sama vilgas tegevus toimub ka palliplatsidel olgu see Eestis, Lätis või Hispaanias.

Meie esindusmeeskond lõpetas alagrupiturniiri Saku II Liigas ning poiste Balti liigas on väljakul käinud nii 2004. kui ka 2002.aasta meeskonnad. See ei ole ju midagi erilist? Tõesti, kuid rõõmu teeb, et nendele õnnestumiste juures on olnud nö uus generatsioon treenereid, ehk Kristjan, Märt ja Peep. On rõõm omada nii pühendunud kolleege ja koos teeme suuri asju!

Nii käib pall peatreener Arturi ja treener Mari-Liisi juhendamisel Pirital, Kaarli ja Tarmo käe all Meriväljal ja Püünsis ning Kristjani, Jalmari ja Aleksi valvsa pilgu all kesklinnas.

Preemiaks tubli esimese poolaasta eest on ees ootamas traditsioonilised Jõulutrallid, ehk sportlikud jõuluüritused ning kuuldavasti pidi endast märku andma ka jõulumees, tuues kaasa kingikoti.

 

KK Viimsi/Kesklinna KK novembri uudiskirjas teeme algust uue rubriigi, ehk artiklitega lastevanematele. Esimese loona toome Teieni "10 Käsku", ehk tegelikult kümme lihtsat nõuannet kuidas oma last toetada ning aidata tal treenimisest ja võistlemisest rõõmu tunda. Oleme ju väljas ühise eesmärgi eest - parema ja sportlikuma Eesti nimel!

Lisaks juba tuttavad teemad, MEIE - teeme tutvust treener Märdiga; heidame pilgu palliväljakutele, kuna lõppes Saku II Liiga alagrupiturniir ning startis poiste Balti Liiga; räägime koolitusreisist Euroliiga klubisse; premeerime oktoobri parimaid treenijaid; kuu toode - KK Viimsi/Kesklinna KK Nike Elite seljakott; Nike eripakkumine, kogu kaup -40%; ilmus Sportland Magazini juubelinumber.

 

Sportlike emotsioone ning elamusi soovides!

Tanel Einaste

 

Loe KK Viimsi/Kesklinna KK 2016 novembri uudiskirja SIIN

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...