Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Mari-Liis Ojaperv (0)
31.01.2017

“Korvpall on mulle kaasa andnud väga palju – tänu koosveedetud aastatele laagrites, võistlustel ning treeningutel, olen saanud omale väga lähedased sõbrad võistkonnakaaslaste näol, kes on nagu minu teine perekond,” ütleb KK Viimsi treener Mari-Liis Ojaperv.

MIKS KORVPALL

Enne korvpalli juurde jõudmist käis ta aastaid iluvõimlemises, mis lõppes treening-grupi asukoha muutuse tõttu. Seega oli tarvis leida uus hobi ja õigel ajahetkel tuli kooli korvpallitreener Kaire Asi lapsi treeningutele kutsuma. “Kuna mina enam üheski trennis ei käinud, siis nii ma korvpalli juurde sattusingi,” meenutab Mari-Liis.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Hetkel treenib Mari-Liis vaid lapsi. “Minu peamine eesmärk on, et neil oleks lõbus ja nad naudiksid trennis käimist. Samuti soovin ja tahan, et neist lastest kasvaksid toredad inimesed, kes omavad ühiskondlikult õigeid väärtushinnanguid. Kindlasti loodan, et nad näeksid korvpalli ilu ja võlu, kuid usun, et see tuleb aja ja kogemusega. “ Mari-Liis nõuan nii endalt, kui ka teistelt täpsust ja empaatiavõimet. “Võin julgelt väita, et minu arvates on kõige olulisem nii elus kui ka korvpallis kaaslastega arvestamine ja inimsuhted,” ütleb ta. “Korvpall on mulle kaasa andnud väga palju – tänu koosveedetud aastatele laagrites, võistlustel ning treeningutel, olen saanud omale väga lähedased sõbrad võistkonnakaaslaste näol, kes on nagu minu teine perekond. Koos oleme ületanud erinevaid takistusi ja raskusi, mis on meid muutnud vaid tugevamateks ja lähedasemaks. Samuti olen tänu korvpallile mõistnud, et eesmärkide täitmiseks on vaja näha kõvasti vaeva (kehtib ka elus). Lisaks olen palju kohusetundlikum, võitluslikum ning oskan oma emotsioone paremini kontrollida,” kõneleb Mari-Liis. Mari-Liisi enda perekond on väga vahva- toetav ja kokkuhoidlik. “Mõlemad mu vanemad on nooruspõlves tegelenud korvpalliga ning vanem vend tegeles noorena jalgpalliga. Seega pole meile kellelegi võõrad pallimängud ja võistkonnaalad.” Isa võttis teda väiksest saadik korvpallimängudele kaasa ja traditsiooniks on saanud perekonna koosviibimistel mängida alati üks viie miinuse mäng.

 

TÖÖD ja HOBID

Peale korvpallitreeneri ameti on Mari-Liis ka kehalise kasvatuse õpetaja ning klassijuhataja, ja kuna ta õpib Tallinna Ülikooli magistrantuuris kehakultuuri õpetajaks, väga hobideks aega jäägi. “Kuid mul on kodus kaks huskylaadset koera, kes on väga energilised ja nendega mängimist naudin ma väga. Olen üldse üks suur loomaarmastaja! “ lisab ta.

 

TEISED MARI-LIISIST

Artur Kusnerov. Kolleeg

Mari-Liisiga olen pool hooaega koos töötanud. Selle aja jooksul on ta näidanud ennast ainult positiivsetest külgedest. Treenerina on Mari-Liis kohusetundlik ja abivalmis. Kui peatreeneril (loe:Arturil) tuleb ette ootamatusi aitab abitreener (loe:Mari-Liis) alati hädast välja. Sellise abitreeneriga on igal peatreeneril lust koostööd teha. Huumorimeel on Mari-Liisil viimase viie kuuga kindlasti paremaks läinud. Tänaseks saab ta huumorist väga hästi aru ja vahepeal üllatab tagant taskust võetud pärliga. Korvpalli väljakul ja vabalajal on kokkupuude väiksem. Kindlasti ei saa öelda, et kossu väljakul me kokku ei puutu. Mõni päev tuleme ikka varem saali ja teeme mõne 1x1 mängu minikorvi. Seeria kulgeb tasavägiselt, Mari-Liisil on üllatavalt hea keskpositsiooni vise aga nagu me kõik teame siis see vise annab vaid kaks punkti, ning vastuseks on võimas dunk garanteeritud. Kokkuvõttes võib öelda, et Mari-Liis on chill ja tore inimene nii treenerina kui ka vabal ajal.

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...