Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Peep Belbaum (0)
29.03.2017

"Kambavaim võib olla midagi müstilist" leiab KK Viimsi/Kesklinna KK treener ja esindusmeeskonna mängija Peep Belbaum.

„Olen rääkinud ka oma õpilastele, miks on tähtis omavahel hästi läbi saada ja kokku hoida. Kambavaim võib olla midagi  müstilist, mida saab alati usaldada ning mille peale loota sõltumat hetkeolukorrast,” ütleb treener Peep Belbaum.

 

MIKS KORVPALL?

Korvpalliga tegi Peep tõsisemalt tutvust alates teisest klassist.  „Korvpall leidis minu, mitte vastupidi: nimelt oli mul vanem vend ees, kes tegeles usinasti korvpalliga , ja kuna koolis toimusid pallimängudest ainult korvpallitreeningud, tuli valida, kas olla „muidu mees“ või käia korvpallitreeningutel.  Sealt sai kõik alguse ja mul on selle üle väga hea meel!”

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA

Treenerina on ta peamiseks eesmärgiks seadnud lastes Spordivaimsuse kasvatamise.

„Kõik lapsed ei pääse tippsporti tegema, kuid niikaua, kui tehakse enda jaoks, ükskõik mis tasemel, on kõik superhästi.  Mind on kasvatatud selle vaimus ja see on toiminud kenasti.”

Treeningutel ootab ta a poistelt positiivset meelestatust ning pingutust. Harjutusi ja sporti üldiselt ei tehta treeneri rõõmuks, vaid iseendale. Seega, mida varem sellest aru saadakse seda lihtsam on endal, ütleb Peep.

Ta tsiteerib  üht head sõpra:“ Elu on mäng. Võidab see kellel on kõige lõbusam“!

„Olen püüdnud seda mõttelaadi endaga kaasa võtta igale poole oma tegemistesse. Kui midagi teha, siis juba rõõmu ja pühendumusega.  Niikaua kui on fun, siis ka kõik korras,” räägib Peep.

 

Korvpall on andnud Peebule palju. „Olen näinud maailma siin pool ja teisel pool lompi, andnud mulle sõbrad kogu  eluks ning õpetanud unistama ning nende poole püüdlema. Mida parem läbisaamine on võistkonnasiseselt, seda lihtsam on üksteisest ka aru saada väljakul. Olen rääkinud ka oma kuttidele, miks on tähtis omavahel hästi läbi saada ja kokku hoida. Kambavaim võib olla midagi  müstilist, mida saab alati usaldada ning mille peale loota sõltumatult hetkeolukorrast.”

 

TÖÖD ja HOBID

Lisaks treeneritööle on Peep kehalise kasvatuse õpetaja Randvere Koolis, ning kui sellest koormusest veel väheks  jääb jookseb, tõstab kangi või naudib head jooki, toitu, muusikat ja seltskonda, ehk kokkuvõtlikult hoolitseb keha ja vaimu eest.

 

TEISED PEEBUST

Märt Rohlin. Sõber, meeskonnakaaslane ja kolleeg

"Peepu tunnen ma alates ülikoolist. Kui alguses olime vaid kursavennad, siis juba peagi kolleegid samas klubis. Kuid tundub, et sellest ei piisanud, sest nüüd oleme koos veel ka õpetajad ja meeskonnakaaslased. Kuna oleme viimastel aastatel veetnud päris palju aega koos, siis oleme saanud väga headeks sõpradeks. Nalja saab meil palju ja nutma pole üksteist veel ajanud. Kuigi ma olen Peebust kaks aastat vanem ( paljud ei usu seda), siis tunnen, et olen temalt palju õppinud nii treenerina kui ka tavaelus. Go Peep!"

 

Siim Randla

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...