Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinna KK 2017 aprilli uudiskiri (0)
02.05.2017

Palju õnne meile - KK Viimsi/Kesklinna KK mängib uuel hooajal esmakordselt esiliigas! Kiidusõnad kõikidele asjaosalistele, sh meeskonnale, fännidele ja toetajatele kuid kõige enam loodan, et see tulemus inspireerib meie nooremaid mängumehi veelgi usinamalt treenima.

 

Salamisi on see sõnum, unistada tuleb suurelt - meistriliiga on nüüd vaid ühe sammu kaugusel. Karuluagu Spordihoone valmimisega 2018.aasta sügisel, kui lõpuks saab ka korvpall oma kodu, tekib meil võimalus taas kasvatada nii treeningutel osalejate arvu, treeningute mahtu kui ka kvaliteeti. See on kombinatsioon, mis varem või hiljem lubab meil kaasa lüüa kõrgeimas mängus. Täna on suurimaks pudelikaelaks meie arengus just saaliaegade puudus ja nende kvaliteet. 

 

Pean meid juba tükk aega hulludeks, heas mõttes, ehk korvpallihulludeks.Ei saa ju olla muud põhjustkoguda kokku 130 inimest ja minna kolmekas päevaks Soome, korvpalli mängima. Kuid see võimas energia ja naeratus laste näos paneb unustama kõik takistused ja väsimuse. Aitäh kõikidele osalejatele selle emotsiooni eest! Juba oleme planeerimas turniiri 2018.aasta kevadeks. 

 

Põnevuisega jääme ootama G4S Noorteliiga, ehk Eesti Meistrivõistluste play-off mänge. Head võimalused finaalturniirile jõuda on Valdo Lipsu hoolealustel nii U16- kui ka U18 vanuseklassis. U12 poisid on selleks hoojaks oma mängud lõpetanud. Finaalturniiril Tartus alistati kaks vastast kolmest ning tasuks Eesti Meistrivõistluste väärikas viies koht.

 

Alles see algas, kuid vaid veidi enam kui kuu aega on jäänud meie kandilise juubeli, ehk XV hooaja lõpuni. Ootame kõiki oma õpilasi ja nende pereliikmeid sellest tähtpäevast osa saama, ehk ühiselt sportima ja aega veetma, KK Viimsi/Kesklinna KK XV hooaja lõpetamisel - suurel Perepäeval.

 

KK Viimsi/Kesklinna aprill uudiskirja rubriigis MEIE, ehk persooniloos tutvud meie noorima, kuid seda energilisema kolleegi treener Arturiga, keda võib pidada eeskujuks igale inimesele - kord ja distsipliin!  

 

Lisaks juba tuttavad teemad: ülevaate palliväljakutelt, kus vaatame tagasi Saku II Liiga finaalturniirile, Saku I Liiga üleminekumängudele ning turniirile Soomes; tutvustame märtsi parimaid treenijad; kuu tooteks on igale noorkorvpallurile iseseisvaks treeninguks vajalikud korvilauad- ja süsteemid; augusti keskel toimub sportlik linnalaager Time-Out..

 

Sportlikke emotsioone ning elamusi soovides!

Tanel Einaste

 

Loe KK Viimsi/Kesklinna KK 2017 aprilli uudiskirja SIIN

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...