Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
SISUSTUSEKSPERT AS ja KK Viimsi/Kesklinna KK sõlmisid koostöölepingu (0)
18.09.2017

KK Viimsi/Kesklinna KK sõlmis toetuslepingu SISUSTUSEKSPERT aktsiaseltsiga, mille alusel toetab ettevõte klubi esindusmeekonda 2017/2018 hooajal rahaliselt. 

“Suure kirega tehtu hakkab silma ja kutsub kaasa lööma.  Noorte vaba aja sisustamine väljaspool arvutimaailma muutub aina haruldasemaks. Meie arvates on korvpall täpselt sobiv spordiala noortele kehaliseks ja vaimseks arenguks. Toetasime entusiasmi, millega KK Viimsi/Kesklinna KK klubis innustatakse noori koostööle ja sportlikust elustiilist osa võtma, “ põhjandas sporti ja korvpalli panustamist Sisustusekspert AS müügidirektor Margus Kõiva.

Klubi tegevjuht Tanel Einaste jätkas, “Kui seni, ehk viisteist aastat oleme üles ehitanud toimivat noortesüsteemi, siis nö klaaslae efekti vältimiseks panustame alates möödunud hooajast suures mahus ka püramiidi tippu. Nii komplekteerisime juba möödunud hooajal klubi esindusmeeskonna, mida algaval hooajal täiendame duubelmeeskonnaga, et iga treeningul osalev laps ja noor näeks, kuidas samm-sammult on võimalik edu saavutada ning leida endale eeskujud oma klubi seest. Sisustuseksperdi toel saame meeskonnale tagada maksimaalsed tingimused soorituseks ja arenguks.”

 

Sisustusekspert pakub kaubandus-, toitlustus- ja laondusettevõtetele edukaks tööks vajalikku sisseseadet. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda terviklahendust, mis on kliendile täpselt sobiv.

Sisustuseksperdi tootevaliku aluseks on visiooni loomine, ruumilahenduste planeerimine ja tehniline projekteerimine.  

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...