Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Kesklinan KK esitles esindusmeeskonda ning tutvustas hooaja eesmärke (0)
27.09.2017

Täna Viimsi Sportlandis toimunud KK Viimsi/Kesklinna KK esidnusmeeskonna esitlusel tehti ajalugu kahel moel, Viimsi korvpall pole kunagi esiliiga tasemel mänginud ja üksi esiliiga meeskond pole varem taolist üritus korraldanud.

 

Algaval hoojala Saku I Liigas KK Viimsi/NoTo nime all mängiva meeskonna peatreener Valdo Lips ning klubi tegevjuht Tanel Einaste seadsid eesmärgiks koha play-offis.

Meeskonna peatreener Lips iseloomustas koosseisu. “Meil on hea sünergia noortest ja kogenumatest mängijatest nii ees- kui ka tagaliinis, kuid puudub klassikalises mõttes pikk mängija. Seega on meie eesmärk mängida kiiret ja agressiivset korvpalli. Hea meel on, et kõik mängijad on meie klubiga seotud, ehk kas klubi omakasvandikud või tegutsevad klubis noortetreenerina.”

Meeskonna kapten Kristjan Evart vaatas algavasse hooaega. “Meeskond on uuenenud ja kokkumäng vajab lihvimist ning teineteise tundma õppimine veel aega. Kindlasti oleme kevadel paremas hoos kui kohe sügisel.

Tegevjuht Einaste seadis lisaks sportlikule eesmärgile meeskonnale ka laiema ülesande. “Esindusmeeskonna mõte on olla püramiidi kroonjuveel, seda nii sportlikus kui ka platsivälises mõttes. Ehk iga meie laps ja noor peab saama neile poistele alt ülesse vaadata ning saada sellest innustust iga päev veelgi usinamalt harjutada, et kunagi ka ise esindusmeeskonna vormi kanda.” Jätkates klubi eesmärkidest sõnas Einaste. “Esimene eesmärk on pakkuda kogukonnale elamust, ehk algaval hooajal tuua saali 200 kuni 300 inimest. Tulevikuplaan on aga meeskond ja noortetöö kolida valmivasse Karulaugu Spordihoone korvpallisaali, kuhu mahub kuni tuhat huvilist. Siis saame tõsiselt rääkida ka Alexela Korvpalli Meistriliigast. Samas ei ole meistriliiga eesmärk omaette, vaid peab teoks saama klubi arengu loogilise jätkuna, samm-sammult. Oleme pigem nooruslik, vihane ja sportlik esiliiga võistkond, kust igal aastal teeb kaks-kolm mängijat järgmise sammu Eesti siseselt või -välja, selle asemel, et rahakoti toel minna üle oma võimete mängides meistrisarja."

Lisaks meeskonna ja eesmärkide tutvustamisele uuendas klubi koostöölepinguid toetajate Nike esindaja Batimaades AS Jalajälje, AS Sportland Eesti ning AS Fifaa-ga, kes kõik on klubi arengusse panustanud alates klubi loomisest. Lisaks sõlmis klubi koostöölepingu Sisustusekspert AS-iga, kes uue partnerina asub esindusmeeskonna toetajaks.

 

KK Viimsi/NoTo esimeseks proovikiviks Saku I Liigas on reedel kell 20:00 Viimsi Kooli spordihoones toimuv kodumäng valitseva esiliiga valitseva meistri, Tiit Soku juhendatava Betoonimeister/Tskk/Nordiga. TULE SAALI!

 

Vaata fotogaleriid meeskonna esitluselt SIIN
Järelvaata Facebook Live ülekannet SIIN

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...