Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Võiduarve avatud ka Meistrivõistluste C2 Eliitsarjas (0)
28.01.2009
Hooaja võiduarve C2-vanuseklassi Meistrivõistlustel õnnestus avada, kui Rapla Spordihoones toimunud etapi päeva teises mängus, tulemusega 59:56 mängisime üle eelmise aasta meistri KK Pärnu.
Võidumäng oli meie poolt tubli ja võitluslik, mida treener poistelt juba ammu oodanud oli! Ei antud alla ka kõige raskemates ja ootamatuimates situatsioonides.

Valitsevat meistrit võita on küll magus, kuid samas oli see meile alles esimeseks võiduks seni peetud kümnest mängust. Ka Pärnu poistel pole see asta nii edukalt alanud. Järelejäänud neljast mängust peame kolm just kahe liidermeeskonna T.Soku KK ja SK Audentese vastu, kust võitu on raske tahta ja sel juhul peame mängima üleminekumänge, et Eliitsarjast mitte välja langeda.

Kuigi kõik vastased on suvega märgatavalt arenenud, mööda kasvanud või täienenud uute mängijatega, on meil hooaja alguses olnud puudu ka õnnest ja mitugi võidetavat mängu on lõppenud "ilusa kaotusega".
Näiteks mängud Sakuga: Esimeses mängus libises võit käest ühe saatusliku pallikaotusega, kui olime tagasimänginud suure kaotusseisu. See vaheltlõige ja saadud korv lubas vastasel taas kindluse koguda. Ning teine mäng, kui juhtisime poolajaks juba 15 punktiga, kuid teisel poolajal "mängumootor kinni jooksis", visked ei tabanud ei korvi alt, ei vabaviskejoonelt (Vabavisked 9/35!), mille tulemuseks taas kaotus.

Tegelikult, sellistest lõpuminutite draamast on kurvem, et oleme pidanud alla neelama mitu mõrudat kaotust, kus meil vastumängu võimalust ei ole tekkinudki ja tulemuseks olnud suureskooriline allajäämine.
Need on kohad, kus peaksime ise-endasse vaatama ja mõtlema, kas võitlesime lõpuni ning andsime endast kõik, et mäng väärikalt lõpetada.

Ebaeduka hooaja alguse põhjusi tuleb otsida toimunud verevahetusest, kui  meeskonnast lahkus paar vajalikku mängumeest ja haigustest, mis meid siiani needusena jälitavad ning korralikult harjutada ei luba.
Samas on poisid jõudnud aktiivse kasvamise ikka ja ka see põhjustab sunnitud treeningpauside teket.

Kõiki tegureid arvestades on sellel hooajal meie peamiseks eesmärgiks püsimäjäämine kaheksa parema hulka, et ka tuleval hooajal tipp-seltskonnas mängida.
Püüame kõik vigastused ja haigused seljataha jätta, suvel korralikult valmistuda, ning järgmisel aastal taas kõrgete kohtade eest võidelda.
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...