Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
NOTO OÜ ja KK Viimsi/Kesklinna KK sõlmisid koostöölepingu (0)
08.11.2017

27.oktoobril toimunud esindusmeeskonna kodumängul, allkirjastasid klubi tegevjuht Tanel Einaste ja Noto OÜ juhatuse liige Alar Pärn koostöölepingu  mille alusel asub ettevõte klubi esindusmeeskonna nimisponsoriks hooajal 2017/2018.

"Kui seni oleme panustanud peamiselt klubipüramiidi ülesse ehitamisesse, siis kahel viimasel aastal oleme tähelepanu pööranud püramiidi tipule. Koostöö alustamine Noto Viimistlussalongiga just esindusmeeskonna nimitoetajana näitab, et projekt on silma hakanud ka laiemale üldsusele ning lubab meeskonnale pakkuda lisaväärtust ning tingimusi, mida seni kas ei saanud endale lubada või tuli kulud kanda nö noortesüsteemist. Esindusmeeskond peab oleme meie klubi kroonejuveel nii sportlikult, kui ka mängijatele pakutavate tingimuste poolest," ütles klubi tegevjuht Tanel Einaste

Noto OÜ juhatuse liige Alar Pärn sõnas koostöölepingu kohta, "Noto Viimistlussalongi jaoks pole korvpalli toetamine ja nimesponsoriks olemine esimene kord, oleme ka enne nö “noorte ja vihaste” projekte toetanud, seda küll  II liigas. Meile meeldivad julged ja ambitsioonikad plaanid  ja oleme alati valmis ka õilsatel eesmärkidel kaasa lööma.  Otsus toetada KK Viimsi /Kesklinna KK-d  sündis lihtsalt, sest klubi omab tulevikust selget visiooni, saadakse aru, kus täna ollakse ja mida peab tegema, et enda õpilastega tulevikus kõige kõrgema eesmärgini jõuda”

 

Noto Viimistlusalongid pakuvad parimat valikut keraamilisi plaate, sanitaartehnikat ning ehituskeemiat.

Noto Viimsistlussalongid leiad Tallinnast, Tartust ja Jõhvist.

 

Korvpalliklubi Viimsi, koos Kesklinna Korvpalliklubiga ja GAG Korvpallikllubiga, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 500 lapse ja noorega klubipüramiidi.

 

www.kkviimsi.ee /www.kesklinnakk.ee

FB/kesklinnakorvpalliklubi

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...