Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi parim korvpallimeeskond on selgunud – esmakorselt kuldmedalitel Korvpalliklubi Viimsi õpilased! (0)
18.12.2017
» Meitrid - KK Viimsi/Kesklinna KK

Lõppeva aasta Viimsi valla korvpallimeistriks krooniti esmakordselt KK Viimsi/Kesklinna KK, kes finaalis mängis üle mitmekordsed medaliomanikud Viimsi Veteranid. Pronksmedalid said kaela uustulnukad, KK Viimsi endistest ja praegustest õpilastest koosnev Sospa Sharpshooters, alistades kolmanda koha mängus Viimsi vallavalitsuse.

Veel enne pühi, ehk 16. ja 17.detsembril peeti Viimsi Kooli spordikompleksis tuliseid korvpallilahinguid Viimsi valla parimate selgitamiseks.

Kaheksa registreerunud võistkonda, olid jaotatud kahte neljaliikmelisse alagruppi, kus mängiti laupäeval üheringilise alagrupiturniiri ning lõplik paremusjärjestus pandi paika pühapäeval toimunud kohamängudega.

 

Alagrupimängude tulemused.

  • A-alagrupp, mängude toimumise järjekorras:

KK Viimsi/Kesklinna KK 48:24 BC Haabneeme;  Viimsi vallavalitsus 34:31 Korvpallikarud; KK Viimsi/Kesklinna KK 49:32 Korvpallikarud; BC Haabneeme 36:56 Viimsi vallavalitsus; KK Viimsi/Kesklinna KK 61:24 Viimsi vallavalitsus; Korvpallikarud 39:45 BC Haabneeme; Pastelli 26:22 KK Viimsi/Randvere.

  • B-alagrupp, mängude toimumise järjekorras:

Viimsi Veteranid 48:34 Sospa Sharpshooters; Sospa Sharpshooters 53:55    KK Viimsi/Randvere; Pastelli 25:56 Viimsi Veteranid; Pastelli 33:46 Sospa Sharpshooters; KK Viimsi/Randvere 28:48 Viimsi Veteranid.

 

Pühapäeval jätkati kohamängudega. 

Poolfinaal 1: Viimsi Veteranid  33:24 Viimsi vallavalitus; Poolfinaal 2: Sospa Sharpshooters 53:55 KK Viimsi/Kesklinna KK.

7.-8.koha mäng: Pastelli 0:20 Korvpallikarud.

5.-6.koha mäng: KK Viimsi/Randvere 35:43 BC Haabneeme.

Pronksimängus rauges vallavalitsuse vastupanu noorte Sospa Sharpshooters survel üllatavalt selgelt. Viimsi vallavalitsus 29:56 Sospa Sharpshooters.

Finaalmängu, vastavalt poolfinaalide võitjate Viimsi Veteranid ja KK Viimsi/Kesklinna KK vahel, jagus võitluslikkust küllaga. Agressiivse kaitse ning tabavate kolmepunktivisete toel, pidid “kogemused” tunnistama taaskord “nooruse” paremust. Skooriga 44:23 kuulus paremus ning Viimsi valla Meistri traditsiooniline rändkarikas esmakordselt KK Viimsi/Kesklinna KK meeskonnale.

 

“Rõõmu teeb aktiivne osavõtt turniirist. Eks korvpall ongi kogu Eestis ja ka Viimsis populaarne loomulikult nii laste ja noorte ning ka harrastaja seas. Teeme kõik, et seda huvi veelgi suunata ja ühendada. Nii oli sel aastal võimalus mängude tulemusi jälgida webis on-line. Uueks aastaks pakkusid paar osalenud meeskonda välja idee, korraldada läbi aasta kestvad meistrivõistlused. Kindlasti hea idee ning korvpalliklubi kodusaali kolimisega  Karulaugu Spordihoonesse uue aasta augustis, see võimalus ka tekib. Huvi selleks on igatahes olemas ja kindlasti tuleb ka vald ja toetajad sellega kaasa,” sõnas turniiri peakorraldaja Tanel Einaste.

 

 

 

Viimsi Meistrivõistlused Korvpallis 2017 Paremusjärjestus:

1.      KK Viimsi/Kesklinna KK

2.      Viimsi Veteranid

3.      Sospa Sharpshooters

4.      Viimsi vallavalitsus

5.      BC Haabneeme

6.      KK Viimsi/Randvere

7.      Korvpallikarud

8.      Pastelli

 

Valla parimaid korvpallureid autasustas Viimsi vallavolikogu ning kultuuri- ja spordikomisoni liige Tanel Einaste.

Turniiri korraldas Viimsi vallavalitsus koostöös Korvpalliklubiga Viimsi.

Auhinnalaua katsid Viimsi vald, Nike ja Viimsi Keskus.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...