Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Aleks Aasma (0)
28.12.2017

Aleks Aasma: "Täisväärtuslikuks eluks on vaja teha sporti!" 

Korvpalliklubi Viimsi treeneri Aleks Aasma sõnul tippsportlaseks kõik ei saa, kuid  täisväärtuslikuks ja tervislikuks eluviisiks on vaja teha sporti. 

MIKS KORVPALL?

Korvpalli juurde sattusin, kui mälu ei peta, KK Viimsi loomisest aasta hiljem, ehk siis 2003.  Kõigepealt tõmbasid ligi sõbrad, kes siin käisid, ja toredad mängud/ harjutused. Mida aasta edasi, seda rohkem hakkas korvpall kui spordiala meeldima. Võrreldes teiste pallimängudega  on korvpall  üks keerulisemaid ning oskuste arendamiseks on rohkelt erinevaid võimalusi.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA?

Minu sooviks on, et noortele jääks sisse harjumus teha sporti.  Tippsportlaseks kõik ei saa, aga täisväärtuslikuks ja tervislikuks eluviisiks on vaja teha sporti. Selleks üritangi läbi enda trennide lastele jätta positiivseid ja lõbusaid muljeid spordi tegemisest ning nakatada neid korvpallipisikuga.

 

TÖÖD JA HOBID?

Hobist on saanud töö, mis töö kõrvalt on endiselt hobi. Teen palju sporti. Mängin korvpalli, käin jõusaalis ning kui aega üle jääb lähen hea meelega kinno uute filmidega tutvuma. Lisaks meeldib sõpradega aega veeta, mängida lauamänge ning saunas käia.

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

Kuna ise olen KK Viimsi kasvandik, õpin ülikoolis kehakultuuri ning oli tahtmine saada korvpallitreeneriks, siis ei tulnud pähe mujale vaadatagi. Sattusin suvel ühe Viimsi treeneriga rääkima ja tuli välja, et neil oleks abikätt tarvis ning kiirelt reageerides tõstsin käe püsti ja pakkusin ennast välja.

 

ESIMESED MULJED?

Sisseelamine oli üsna kiire ja sujuv. Kuna pea pooled treenerid olid juba enne tuttavad, siis pikka tutvumisprotsessi ei olnud vaja. Oli kohe näha, et tegemist on väga professionaalse asutusega, kus plaanid on selged ning nähakse vaeva tulemuste saamisega.

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee
FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk
IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...