Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi/Noto lõpetas esiliiga esimese ringi play-off kohal (0)
04.01.2018

Saku I Liigas on lõppenud esimese ringi mängud. KK Viimsi/Kesklinna KK esindusmeeskond KK Viimsi/Noto kogus esimeses ringis  viis võitu ja kuus kaotust, millega paikneb turniiritabelis kaheksandal real, ehk play-off kohaal.

Meeskonna peatreener Valdo Lips hindab sel tasemel esmakordselt kaasalööva meeskonna esitlust tugeva kolmega, “Panen meile hindeks pärast esimest ringi tugeva kolme väikese plussiga, sest oleme turniiritabelis seal, mille miinimumeesmärgiks oleme seadnud - pääs play-offi. Võitsime neid võistkondi, keda pidime võitma selleks, et 8.kohal olla ja seda ka tegime. Kaks kaotatud mängu südames kripeldavad. Oleks nendest kahest mängust ühegi ära võtnud, oleksime turniiritabelis koht  ühe või isegi paar kohta kõrgemal. 3+ kõrgemat hinnet ei saa ka selle pärast panna, et ühtegi "üllatusvõitu" me vormistada ei suutnud.  Kahjuks on olnud liiga palju mänge ja trenne, kus ei ole saanud täiskoosseisuga osaleda."

Kapten Kristjan Evart nõustus peatreeneri hinnanguga, “Esimese ringi tulemusega viis võitu ja kuus kaotust võib laias laastus enamvähem rahule jääda. Kuigi ka minul kripeldavad need paar kaotust, siis arvestades meie ebastabiilsust selle aasta mängudes, tuleb tulemusega rahul olla. Tabeliseisu kohapealt sooviks natukene eespool olla, aga millegi taha meil pugeda pole, et seis on selline. Vigastused ja haigused , mis meid on seganud käivad spordiga kaasas ning on kindlasti ka teistel probleemiks. Peame peale esimest ringi negatiivsest omad järeldused tegema ning positiivse endaga kaasa võtma ning proovime kuni lõpuni välja play-off kursil liikuda.”

KK Viimsi/Noto kodumänge on keskmiselt külastanud 130 inimest. “Sportliku poole pealt olen Valdo ja Kristjaniga täiesti nõus. Platsiväliselt näib, et kodupublik on meie mängupäeva omaks võtnud ja saalis on pidevalt 100+ ja parimetel juhtudel ligi 200 inimest. Kindlasti nõuab nii nagu meeskonna “kasvamine” aega ka fännluse ja fännikultuuri teke. Just Selle seaksingi mina organisatsioonile eesmärgiks  hooaja teisel poolel”, sõnas klubi tegevjuht Tanel Einaste.

 

Järgmine kodumäng:

K 17.01.2018 kell 20:00. KK Viimsi/NoTo vs Kuressaare BC Hundid/ASSA ABLOY

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...