Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
U16 poisid jõudsid G4S Noorteliiga F4, ehk noorte Eesti Noorte Meistrivõistluste finaalturniirile! (0)
10.05.2018

Eile Rakveres toimunud, kahe võiduni mängitava G4S Noorteliiga U16 vanuseklassi veerandfinaalseeria teises mängus suutsid treeneriteduo Kaarel Traumann ja Jalmar Joosep Saar hoolealused  numbirtega 68:47 alistada väljakuperemehed RSK/Tarvas eakaaslased ning kindlustasid sellega koha Raplas peetavale F4- ehk nelja meeskonna finaalturniirile! Seeria esimese, Viimsis peetud, kohtumise oli KK Viimsi/Kesklinna KK võitnud tulemusega 75:57.

Treener Jalmar Joosep Saar oli rahul meeskonna kaitsemänguga, kuid mõeldes finaalturniirile, tuleb rünnaku kallal tööd teha, "Mängisime mõlemad mängud väga hästi kaitses ja see tõi ka tulemuse. Rünnakupoolel on parandamisruumi kõvasti. Proovime sättida nii, et Final Four turniiril oleksime tasemel mõlemal pool väljakut. Lähme anname endast maksimumi ja eks siis selgub, milline see tulemus lõpuks on. Igal juhul on poisid finaalturniiril mängimse auga välja teeninud.  Lisaks  on meid ees ootamas ka Poiste Balti Korvpalliliiga finaalturniir, kus on vaja eelmise aasta 4 koht üle mängida."

Klubijuht Tanel Einaste tundis lisaks meeskondlikule edule rõõmu just treeneriteduo tööst, "Klubina on meil hea meel nö uue põlvkonna treenerite Jalmar Joosep Saare ja Kaarel Traumanni üle, kes on poistega sel hooajal tegelenud ja on olnud ülesannete kõrgusel. Tegelikult olen seda kogu aeg teadnud ja tore, et see töö nüüd ka nö numbriliseks resultaadiks realiseeriti. Soovime treeneritel ja mängijatele finaalis hoida pea külm ja jalad maas ning kutsun kõiki fänne meile kaasa elama." 

 

G4S Noorteliiga U16 vanuseklassi finaalturniir toimub Raplas, Sadolini Spordihoones 19.-20 mai.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...