Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Treeningud alates 24.september Karulaugu Spordikeskuses (0)
23.09.2018

Möödunud nädalal tekkinud takistused on edukalt kõrvaldatud ja alates esmaspäevast, ehk 24.september 2018, avab uksed ning saame alustada treeninguid oma uues kodusaalis - Karulaugu Spordikeskuses. 

Treeningplaan

Alates 24.september hakkab kehtima hooaja 2018/2019 tavapärane treeningplaan.

Leia treeningplaan SIIN, Sportlyzer rakenduses ja treeningrühmade kodulehtedel.

Püünsi, Randvere, Merivälja ja Pirita filiaalide ning lasteaedade treeningud on juba toimunud ja toimuvad edasi tavapärase treeningplaani alusel, va laupäevane treening, mis toimub edaspidi Karulaugu Spordikeskuses, senise Viimsi Kooli asemel.

 

Spordijalatsid

Palume üle vaadata laste spordijalatsid - uues saalis kehtib nulltolerants välis- või isegi määrdunud sisejalatsite suhtes! Välisjalatsites riietusruumi minek ja nende viimine riietusruumi on keelatud. Välisjalatsid jäävad treeningu ajaks koridori, jalatsikappidesse.

Möödunud esmaspäeval pidi nii mõnigi laps treeningut kõrvalt jälgima, kuna jalatsid ei olnud puhtad.

 

Töökorraldus tulevikus

Tagamaks turvalisus on kõik meie kasutatavad ruumid, sh koridorid, riietusruumid jne on varustatud elektrooniliste lukkudega ja õpilaste liikumine majas hakkab olema iseseisev, isikliku liikmekaardi või külalise kaardi alusel.

Sh saavad kõik nimetatud ruumid, välja arvatud riietus- ja dušširuumid, olema varustatud videovalvega.

Kuna tegu on täiesti uue majaga ja kindlasti ei ole kõik 100% valmis, seda nii vormilt kui ka sisult, ehk lisaks tehtavatele vaegtöödele ei tööta kohe ligipääsusüsteemid, kogu personal on uus, puudub eelnev koostöö- ja kasutajakogemus jne, palume Teie mõistvat suhtumist võimaliku segaduse suhtes.

Lahendame olukordi ja õpime koostöös spordikeskuse personaliga jooksvalt.

 

Töökorraldus 24.-30.september

Kõik süsteemid, sh elektroonilised lukud ei ole esmaspäeval töökorras ja selleks, et sisseelamine uude kodusaali kiiremini läheks, kogunevad õpilased esimesel nädalal, so 24.-30.september, enne treeningu algust spordikeskuse fuajees, kust treeningu täpselt treeningu alguse kellaajal edasi liigutakse koos treeneriga.

See on vajalik tutvustamaks õpilastele uut maja, selle kodukorda, väldib laste ekslemist hoones ja säästab aega võrreldes, et iga lapsega eraldi mööda maja liikuda ja reegleid selgitada.

Nii läheb küll treeningu aega kaotsi aga treenerid on eelnevalt hõivatud eelmise treeninguga.

 

Korvpallisaali rõdu

Korvpallisaali rõdule on vaba ligipääs kuid juhime tähelepanu, et rõdul asub jooksurada, mis on meie täiendav treeningpaik, lisaks kahele korvpalliväljakule, ehk ka jooksurajal viibijatel tuleb kanda vahtusjalatseid (va võistlused jms üritused).

Rõdu kaudu pääseb ka korvpalliväljakutele aga see liikumine on lubatud ainult koos treeneriga või treeneri loal, treeningu käigus, ehk rõdu kaudu korvpallisaali sisenemist ei toimu!

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...