Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Perepäev 2009 (0)
27.05.2009
Pühapäeval, 24.mai õhtul kogunesid Korvpalliklubi Viimsi treenerid, õpilased ja nende pered, et ühiselt sportides tõmmata joon alla klubi seitsmendale hooajale.
Rõõmustavalt rahvarohke, umbes saja osalisega üritus kujunes oodatult ladusaks, lõbusaks ja meeleolukaks.

Lõbusa perepäeva avas ühine soojendusvõimlemine spordiklubi MyFitness peatreeneri Eva Ottas`e juhendamisel. Rõõmus ja aktiivne liikumiskava valmistas osalejate treenitud või vastavalt "mitteniivägatreenitud" kehad ette edasisteks jõuproovideks. Vaata videot!

Ühisele võimlemisele järgnenud naisterahvaste sopsuvõistlusel näitas sel korral täpseimat kätt Anneli Lelle, kes teenis auhinnaks Olümpiakoondise T-särgi Nikelt.

Järgnesid mõõduvõtud KK Viimsi õpilaste ja lapsevanemate vahel, "Noored" vs "vanad".
2000/2001 aasta poisid ja isad võtsid mõõtu kolmes teatevõistluses. Vanemad poisid ja isad vastavalt korvpalliplatsil.
Arvestati üldskoori "Noored" vs "Vanad", nii, et iga eelneva mängu tulemus püsis tablool.

2000/2001 aasta poiste ja lapsevanemate teatevõistlustes jäid napilt peale meie noorimad. Minnes sellega 5:2 üldarvestust juhima.
1998/1999 aasta poiste ja isade kossulahingus, näitasid poisid ülesse suuremeelsust, lubades isadel kasutada kuuendat mängijat. Sellel "lahkusel" oli, aga oma hind... nimelt mängisid isad paarides, olles jalgupidi seotud ning kandes lisaks käes sokke, mis kokkuvõttes liikumist ja pallivaldamist sugugi kergemaks ei teinud.
1996/1997 ja 1995 aasta poiste ning isade mängus sääraseid handicape ei kasutatud, ning mäng toimus tavapäraste korvpallireeglite kohaselt.
Kõik korvpallilahingud kulgesid haaravas punktpunkti mängus, kus ühelgi poolel otsustavat läbimurret ei suutnud teha.
Arusaadavalt rõhusid noored tehnikale ja korvpallimängule, vanad aga massile :)

Üldkokkuvõttes olid "vanad" enne otsustavat pallilahingut, KK Viimsi 90/91 vs KK Viimsi treenerid & toetajad, võidelnud välja turvalisena tunduva eduseisu (mänguaeg ju vaid 10 minutit) ja tundus, et esimese KK Viimsi põlvkondadevahelise korvpallimängu võitja on otsustatud.
Tunne oli petlik... Tabades lühikese mängu jooksul suurepäraselt kolmepunktiviskeid (5), mängisid poisid vahe peagi tasa ja läksid ka kohtumist juhtima. Kuigi ka selles mängus proovisid vanad rõhuda korvialusele ülekaalule, oli mäng ikkagi otsustatud.
Lõppskoor 67:65 tähendas "noorte" paremust.
Pikas perspektiivis on see muidugi ohumärk, arvestades, et poistel on iga aastaga võimalus aina paremaks minna. Eks isadel tuleb selle võrra kaalu koguda :)

Isa & poja paarisviskevõistluse, auhinnaks Eesti Olümpiakoondise seljakott Nikelt, võitsid nooremas arvestuses Mikk ja Andu Tali ning vanemas arvestuses Egert ja Aivo Lelle.

Hooaja usinaima treenija tiitlid teenisid sel aastal, treeningrühmade lõikes:
Jakob Haud
Sander Raieste
Magnus Kruusing
Henrik Link
Taavi Kõiv.

Tänati Korvpalliklubi Viimsi toetajaid: AS Jalajälg, AS Sportland Eesti, AS Viimsi Keevitus, AS Toyota Baltic, Viimsi Vald, Urmas Nimmerfeldt, OÜ Almelo, OÜ Coomor.

Samuti tunnustati aktiivseid lapsevanemaid, kes omast vabast ajast on aidanud sõidutada poisse võistlustele ja olnud treenerile abiks ning toeks: Valdo Lips, Tarmo Kapper, Andu Tali, Rein Link, Toomas Hüüdmaa, Allar Ahvonen, Jaanus Kadak, Tanel Raieste, Andres ja Marianne Vainola.

Ürituse üheks tõmbenumbriks olnud Nike korvpallijalatsite loosi näol, naeratas sellel korral õnn KK Viimsi 2000/2001 õpperühmas harjutavale Robert Parmaksonile. Palju õnne!

Perepäeva pildigalerii SIIN.

Täname kõiki meeleolukat spordipäeva eest ning soovime ilusat ja sportlikku suve!

KK Viimsi
 
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...