Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
MEIE: Martin Toomas (0)
27.02.2019

Alates möödunud aasta augustist on Korvpalliklubi Viimsi/Estover treenerite tiimiga liitunud Martin Toomas. Saame Martiniga lähemalt tuttavaks.

Treener Martin,"Eesmärk treenerina on kasvatada ja treenida füüsiliselt ja vaimselt terved ning tugevad inimesed, kes oskavad teistega arvestada."

MIKS KORVPALL? 

Lapsena olid kodu lähedal spordiväljakud, kus oli võimalus mängida jalgpalli, korvpalli ja tennist. Korvpallist sai kolmest lemmikust kõige südamelähedasem, kui perekonnatuttav korvpallilegend Aleksei Tammiste mulle palli kinkis ning korvpallitreeningule viis. Sellest hetkest oli valik tehtud ja pean tunnistama, et armastus korvpalli vastu pole kuhugi kadunud ning tõenäoliselt mõtlen ka viimasel hingetõmbel sellele, et kuidas see äär-keskele ikka tegelikult käib. Suur roll on kindlasti ka spordifanaatikust isal, kes igal võimalikul viisil mind oma spordipisikuga nakatanud.

 

PÕHIMÕTTED TREENERINA  

Eesmärk treenerina on kasvatada ja treenida füüsiliselt ja vaimselt terved ning tugevad inimesed, kes oskavad teistega arvestada. Mängijate ja meeskonna areng on treeneri suurim rõõm.

Korvpall peab pakkuma kõiki emotsioone aga sportlase jaoks pole paremat emotsiooni kui võit. 

 

TÖÖD JA HOBID 

Töötan müügijuhina. Esimeseks armastuseks on korvpall ja selle jälgimine ning võimalusel arendamine. Meeldivad sügava mõttelised arutelud ja sõbralikud vaidlused sõpradega. Viimased kümme aastat olen mänginud amatöörtasandil turniirpokkerit. Elu on näidanud, et uued kohad ning reisimine on samuti südamelähedane. Perekonna ja sõpradega veedetud aega ei saa küll hobiks nimetada aga tähtsal kohal iga koosveedetud hetk.

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID? 

Tanel Einaste kutsus.

 

ESIMESED MULJED? 

 Vaieldamatult kõige profesionaalsem spordiklubi, millega olen olnud seotud. Olen väga rahul.

 

TEISED MARTINIST

Ahti Roostalu -  võistkonnakaaslane,  kolleeg ja eelkõige hea sõber.
"Martiniga saime lähemalt tuttavaks ülikoolis  - olime mõlemad "eksinud" informaatika erialale ja tegelikult veetsime suurema osa ajast ikka TTÜ korvpalliväljakutel.

Korvpallurina oli Martin väga valuse viskekäega, füüsiliselt tugev ning hea kiirusega mängumees. Aja möödudes on Martini viskekäsi alles, keha veelgi "tugevam" ja kiirus väljendub nüüd põhiliselt sõnaosavuses. Ilmselt see kiire suuvärk on talle ka treeneritöö juures suureks abiks olnud. Üldiselt korvpalli ta jagab, silmaring on lai ja seetõttu satumegi tihti sõbralikesse vaidlustesse! PALJU EDU JA JAKSU MARTIN NING MUL ON VÄGA HEA MEEL, et JÄLLE KODUKAMARAL EESTI ASJA AJAD!"

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...