Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Sporditegevuse toetus ja õppemaksud (0)
25.10.2009
Korvpalliklubi Viimsi tegevust rahastatakse peamiselt kolmest allikast: klubi liikmete õppemaks, Viimsi ja Tallinna pearahad ning sponsorite toetused.
Tänu kohalike omavalitsuste (KOV) sporditegevuse toetustele ja sponsorite abile katab lapsevanemate makstav õppemaks täna väikese osa reaalsetest kulutustest.
Raskete majanduslike olude tõttu, kui KOV toetused niigi vähenevad ja võib arvata, et peale valimisi vähenevad veelgi ning olukorras, kus ka toetajate võime panustada noortesporti langeb, on väga oluline, et  igale lapsele KOV poolt eraldatav toetussumma jõuaks Teie lapse huvihariduse kulude katteks.

Kohalike omavalitsuste sporditegevuse toetust makstakse vaid vastavasse elenikeregistrisse kantud laste eest.
Seega on väga oluline võimalusel registreerida oma laps, kas Viimsi või Tallinna elenikeregistris ja seega ka suunata toetusraha oma lapse sporiõppe pakkujale.

Vastav registreering palume teha kas Viimsi vallas või Tallinna linnas enne 30.10.2009, kui lõppeb tähtaeg 2010 aasta sporditoetuste taotlemiseks.

Tallinna elanike registris olevad lapsed.
Tallinna elanikeregistrisse kantud laste ja noorte vanemad/eestkostjad peavad kinnitama oma lapse osalemist Korvpalliklubi Viimsi treeningutel ka elektrooniliselt.
PS! Uue kinnituse 2010.aastaks peavad tegema ka juba 2009.aastal kinnituse teinud!


Palume oma lapse spordiklubiks valida Korvpalliklubi Viimsi!
Kinnitust saab teha Tallinna linna ja eesti.ee kodulehel ID-kaardi või e-panga sisselogimise kaudu.
Juhend kinnituse tegemiseks

Määra oma lapsele klubiks KK Viimsi SIIN

Palun peale kinnituse tegemisel teatada sellest tanel@kkviimsi.ee veendumaks, et kõik on nii kui peab.

Seni on kinnituse teinud: Priit Silvet, Edwin Hendrikson, Oliver ja Henri Vainola, Hendrik Randveer.

Treeningutel osalemine
Vastavalt KK Viimsi ja Viimsi valla või Tallinna linna vahelisele lepingule on vallal ning linnal õigus ja kohustus teostada järelvalvet KOV eelarvest toetust saavate laste osavõtust treeningutelt.
Seega palume Teil kontrollida oma lapse osalemist treeningtundidest ja suhelda treeneriga. Meie treeneritel on kohustus teavitada lapsevanemat igast „põhjuseta puudumisest“ ja lapsevanemal teavitada treenerit lapse haigestumisest, välisreisist jne.


Samas tuletame meelde, et meie seisukohalt ei tohi majanduslikel põhjustel ühelgi lapsel treeningutel osalemata jääda! Oleme valmis selleks investeerima ise ja otsima täiendavat tuge toetajatelt.
Vajadusel palume julgesti võtta ühendust klubi juhatusega, et sobiv lahendus leida. Taodeldes näiteks õppemaksu vabastust kas 25, 50% või täisulatuses.

Meeldvale koostööle lootma jäädes,

KK Viimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...