Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Sander Raieste mängib uuel hooajal BC Kalev/Cramos (0)
31.07.2019

Korvpalliklubi Viimsi/Estover kasvandik  Sander Raieste jätkab karjääri BC Kalev/Cramos.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kinnitas teisipäeval ametlikult, et on sõlminu lepingu 20-aastase Eesti koondislase Sander Raiestega, kes tuleb kodumaale mängima laenulepingu alusel Hispaania tippklubist Baskonia.

Viimsis treenerite Sulev Särekanno, Valdo Lips, Indrek Ruut ja Indrek Visnapuu käe all harjutanud Raieste  siirdus Hispaania tippklubisee, Euroliigas osaleva, Vitoria Baskonia ridadesse 2016.aastal.

Baskonia duubelrivistuses, Hispaania tugevuselt kolmandas liigas, teenis Raieste mänguaega keskmiselt 24,5 minutit, millega kogus 9,4 punkti, 5,3 lauapalli ja 2,1 korvisöötu. Eesti rahvuskoondise eest tõusis Raieste esile viimases MM-valiksarjas mille krooniks sai legendaarses võidumängus Serbia vastu sooritatud võiduvise. 

Kalev/Cramo abitreener Indrek Reinbokiga väljendas klubipoolset rõõmu, et Eesti koondise mängija õnnestus tiimi tuua, “Kõik Eesti koondise tasemel mehed on alati olnud meie radaril ning Sandrit hakkasime me jahtima juba eelmisel hooajal, kuid siis ei läinud see õnneks. Tänavu uuesti kontakti võttes olid nii Sander kui ka Baskonia klubi keskkonnavahetusest huvitatud. ” Täpsemalt loe korvpall24.ee SIIN

 

Sander Raieste siirdumisest Hispaaniasse loe täpsemalt SIIN

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover, sh KK Viimsi, Kesklinna KK ja GAG Korvpalliklubi, on Tallinna kesklinnas, Meriväljal, Pirital ning kõikjal Viimsis tegustev korvpallikool, moodustades ühtse ligi 550 lapse, noore ja harrastajaga klubipüramiidi.

KK Viimsi nime all toimuvad korvpallitreeningud lastele, noortele ja täiskasvanud saavutus- või harrastussportlastele kõikjal Viimsi, Meriväljal ja Pirital.

Kesklinna KK nime all Kalevi Spordihallis, Tallinna Ühisgümnaasiumis ja Kadrioru Saksa Gümnaasiumis.

GAG Korvpalliklubi nime all Gustav Adolfi Gümnaasiumis.

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...