Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi Sügisturniir (1)
17.11.2009
14. ja 15.november toimus Viimsi Koolis, kaheteist meeskonna osavõtul, järjekorras kuues Viimsi Sügisturniir.
Seekordsest turniirist võtsid lisaks kümnele kohalikule noortemeeskonnale taaskord osa ka väliskülalised, seekord Soomest, Helsingist ja Venemaalt, Sankt-Peterburist.
Viimsi Sügisturniiri näol on tegu juba traditisoonilise sündmusega, mis pakub igal sügisel väljundit just kõige noorematele kossupoistele. Turniir on osutunud läbi aastate äärmiselt populaarseks.
Kahe päeva jooksul toimus 28 haaravat pallilahingut, millest sai osa ligi 150 potentisaalset tulevikutähte ja millele elasid kaasa fanaatilised poolehoidjad.
Eelmise aasta turniirivõitu, seda küll kaks aastat vanemate poiste arvestuses, saabus kaitsma Erkmaa Korvpallikool, Tartust.
Turniirist võtsid osa meeskonnad Viimsist, Raplast, Pärnust Keilast, Rakverest, Jürist, kaks meeskonda Tartust, kaks meeskonda Tallinnast ning lisaks juba mainitud välismeeskonnad.
 
12 osalevat meeskonda olid jaotatud nelja alagruppi, kus mängiti üheringiline turniir. Alagrupi kaks paremat jätkasid veerandfinaalides. Kolmanda koha saavutanud meeskonnad jäid mängima kohtadele üheksa kuni kaksteist.
Alagrupi täiseduga läbinud ja võitnud meeskondadest KK Paulus, Rakvere SK, Erkmaa KK ja Rapla KK, ei suutnud ainsana veerandfinaali läbida Rapla, kes pidi ootamatult kindlalt alla vanduma Tartu Rocki meeskonnale.
 
Esimeses poolfinaalis läksid vastamisi KK Paulus, Pärnust ja Erkmaa KK, Tartust. Tasavägises ja pingelises mängus olid sel korral veidi kindlamad Pärnu poisid. Lõppskooriks tablool 35:28.
Teises poolfinaalis mängisid Rakvere Sk poisid tulemusega 56:38 üle Tartu Rocki.
 
Kolmanda koha mänguks suutsid mõlemad poolfinaalis kaotust tunnistama pidanud meeskonnad ennast koguda ja kindlasti kannustas poisse soov olla parim kodulinna meeskond. Nagu alagrupi turniirilgi väljus võitluslikust heitlusest võitjana Erkmaa KK. Tasuks Sügisturniiri kolmas koht.
 
Nagu Viimsi Sügisturniirile kombeks oli taaskord finaal finaali vääriline. Kuigi Rakvere suutis kolmandal veerandil korraks vahe lausa 14 punktile kasvatada, ei andnud pärnakad alla. Tubli võitluse ja pingutusega jõuti normaalaja viimasel minutil Artur Konontsuki eestvedamisel ja tabavate vabavisetega viigini, 54:54. Selle Pärnu vahespurdi sisse mahtus ka üks Rakvere omakorv.
Sarnasel normaalaja viimastele minutitele kulges ka lisaeg vaheldumisi korve visates, punkt-punkti heitluses. Lõpusireeniks oli tablool siiski 60:61 võidunumbrid Rakverele.
Kui neljandal veerandil olid tabavad vabavisked Pauluse päästnud, siis sel korral võis see üks punkt puudu jääda just siit. Lisaajal eksisid pärnakad vabavisetel kaks korda, Rakvere ühe vastu.
 
Kodumeeskond võitles välja hetkel oma võimetele vastava, maksimumi lähedase koha ja tulemuse. Suurimaks kasuks nädalavahetusel mängitud viis mängu ja saadud kogemused. Suurde mängu ei luba meil sekkuda veel puudulik arusaam mängust ja parandamist vajab ka tehniline pagas. Paljudel poistel “enne kooli minekut lasteaed” lõpetada, seda just platsivälise käitumise ja pingutamise osas.
Turniiri avamängus pidime hoolimata tublist pingutusest 60:14 alla vanduma hilisemale finalistile KK Paulusele.
Alagrupi teises ja meie jaoks olulisimas mängus õnnestus kodumeeskonnal teha aga parim sooritus, kui 25:22 mängiti üle LHSK. Selle võiduga tagasime endale pääsu kaheksa parema hulka, pääsesime viimasest kohast ja tagasime endile veel kolm õpetlikku mängu.
Veerandfinaalis ei andnud hilisem turniiri võitja Rakvere korraldajatele armu, tulemuseks 73:11.
5. kuni 8.koha mängudes pidime tulemusega 15:55 alla vanduma Rapla KK-le. Rapla KK võinuks kindlasti mängida ka nelja parima seas poolfinaalis.
7. koha mängus jäime hoolimata võrdsest mängu algusest ja tasavägisest võitlusest alla BC Rimi poistele, tulemus 16:32. Seega kuulus KK Viimsi meeskonnale koduturniiri kaheksas koht.

Lõplik paremusjärjestus ja meeskondade parimad mängijad Viimsi Sügisturniiril:
I koht: Rakvere SK (Marcus Merimaa)
II koht: KK Paulus (Artur Konontšuk)
III koht: Erkmaa KK (Kerr Kriisa)
IV koht: Tartu Rock (Richard Vider)
5.koht: Rapla KK (Karl Reinold Kõrs)
6.koht: BC Kalev/G4S (Crismar Liukonen)
7.koht: BC Rim (Ian Raitma)
8.koht: KK Viimsi (Mikk Tali)
9.koht: St.Peterburg VO, RUS (Mihhail Petrov)
10.koht: Wartti Basket, FIN (Mikael Jantunen)
11.koht: LHSK (Kevin Sepik)
12.koht: Rae Koss (Mark Andreas Jaakson)
 
Autasustati kõiki noori mängumehi hoolimata, millise koha nad turniiril saavutasid. Kolme parimat meeskonda autasustati medalite ja karikatega ning lisaks auhindadega turniiri peatoetajalt Sennheiserilt.
Neljanda kuni kaheteistkümnenda koha auhinnalaua katsid Nike ja Sportland.
 
Autasud andsid üle Viimsi valla esindaja Tiia Tamm, Korvpalliklubi Viimsi juhatuse esimees ja Sportland International Grupi juhatuse liige, endine Eesti tippkorvpallur Anti Kalle ning turniiri peaorganisaator, Korvpalliklubi Viimsi juhatuse liige Tanel Einaste.

Viimsi Sügisturniir 2009 PILDIGALERII

Viimsi Sügisturniiri korraldusmeeskond tänab kõiki osalejaid ja poolehoidjaid!
 
Viimsi Sügisturniir 2009 toetasid:
VIIMSI VALD
SENNHEISER
NIKE
SPORTLAND
Külalised majutas ja toitlustas hotell Athena.
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...