Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri
12.04.2024
Enne aprilli lõpus algavaid Eesti liiga play-off mänge, kus Viimsi läheb veerandfinaalis vastamisi Tartu Ülikool & Maks ja Moorits meeskonnaga, on plaanis pidada kolm kontrollkohtumist-treeningmängu, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
KK Viimsi lõpetas noorte Euroliiga etapi täiseduga (1)
18.01.2010
KK Viimsi U14 (s. 1996. a ja hiljem) poiste võistkond lõpetas reedest pühapäevani (15. kuni 17. jaanuar) toimunud Euroopa Noorte Korvpalli Liiga teise, koduetapi  Viimsis täiseduga, kogudes viis võitu viiest mängust, mis andis etapi kokkuvõttes teise koha.
Etapivõidu võttis Vilniuse, S. Marciulionis BA meeskond, kes võitis samuti Viimsis kõik viis mängu, kuid kellele andis turniiril esikoha parem korvide vahe, võrreldes KK Viimsi meeskonnaga. Tuleb märkida, et S. Marciulionis BA näol oli tegu kindlasti ka turniiri parima võistkonnaga.
KK Viimsi meeskonna peatreeneri Tanel Einaste sõnul näitas kodumeeskond väga head ja kaasaegset korvpalli: “Olime kindlasti turniiri üks agressiivsemaid ja kiireimat korvpalli näidanud meeskond. Mänguplaan põhines agressiivsel ja lihtsal mängul, arendamaks eelkõige mängijate individuaalseid oskusi rünnakul ja kaitses. Me ei kasutanud erinevalt vastastest ühtegi liikumist, vaid rõhk oli kiirrünnakul, 1:1 ning nn sööda-lõika mängul. Nagu näha tõi see ka edu ja mis peamine, usun, et poisid on täna paremad korvpallurid!”
Rohkearvulise publiku ees, kodumeeskonna mänge jälgis koguni 150 kuni 200 pealtvaatajat, suudeti üle olla ka rambipalavikust. Einaste: “Meeskond sai kodupubliku ees mängimisega üllatavalt hästi hakkama. Näidati, et mängijanärvi on. Mitmeski raskes olukorras andis meeskonnale vajaliku lisaimpulsi kindlasti publik! Tänan meeskonna nimel kõiki kaasaelajaid, eriti aga meie oma klubi nooremaid õpilasi! “
KK Viimsi meeskonda tugevdasid sel etapil kolm Rapla Korvpallikooli, treener Indrek Ruudu õpilast.
KK Viimsi esimeseks vastaseks etapil oli Vilniuse Korvpallikool (Leedu). Kodumeeskond alustas mängu agressiivse kaitsega, sundides vastaseid eksima ja teenides nii ise kiirrünnakuid, mis ka resultatiivselt lõpetati. Avaveerandi võiduks 23:10. Edasine mäng kulges võrdselt, kus otsustavat spurti enam kummalgi teha ei õnnestunud. Lõppskoor 67:51.
KK Viimsi resultatiivsemateks selles mängus olid Karl Robin Jürjens 19; Arles Egert Lelle ja Ken Lill 12.
Reede õhtusel mängul oli KK Viimsi vastaseks BC Minsk 2006 (Valgevene). Pikakasvulise ja füüsiliselt tugeva vastase vastu sai määravaks Eesti poiste suurem kiirus ja osavus. Sarnaselt eelmisele mängule võideti taaskord avaveerand 22:14. Kuigi platsil toimus kompromissitu võitlus ja Valgevene poisid ei andnud platsil hetkekski alla, suutis KK Viimsi mõnepunktiste edudega võita ka kõik järgmised veerandid, suurendades nii punkt-punktilt edu lõpusireeniks 79:64-le. Juba avaveerandil panid Viimsi meeskonna edule aluse Lill ja Jürjens, visates vastavalt 11 ja 10 punkti.
Resultatiivsemad Viimsi võistkonna poolelt olid Jürjens ja Lill 31, visates kahe peale kokku peaaegu sama palju punkte kui vastased kokku. Samas ei ole võimalik alahinnata teiste Viimsi poiste head mängu nii kaitses kui ka rünnakul, mis võimaldas resultatiivsematel nii palju korve tuua.
Reede õhtust mängu võib pidada ka publikuhulgalt rohkearvuliseimaks. Mängu viimasel viiel minutil seisid toetajad püsti ja plaksutasid ühes rütmis kodumeeskonna toetuseks.
Laupäeval kohtuti palliplatsil esimesena Lobny Metal Profiliga (Venemaa).
Kindlasti mõjus KK Viimsi poistele uinutavalt avapäeva mõneti ootamatu edu, samas oli ka vastane teinud Viimsi mängust ja mängijatest õiged järeldused. Nii ei töötanud kodumeeskonna kaitse ja tuli ette täiesti ootamatuid eksimusi rünnakul. Kõige selle tulemusena näitas tabloo Viimsile teise veerandi keskel juba koguni 17 punktilist kaotusseisu.
Lõpuks leidus siiski koosseis, kes suutis kaitses tööd teha ja mängu teisel poole enda kasuks kallutada. Esimese poolaja lõpuks spurtis Viimsi 8:0, vähendades kaotusseisu 10-le punktile, 23:33. Einaste:” Sel hetkel olin kindel, et oleme mängus tagasi. Kaitse töötas ja korvi viskamine võttis meil mõne sekundi, kuna jooksime ning realiseerisime hästi kiirrünnakuid.”
“Esimesel poolajal ei õnnestunud meil tõesti midagi. Näitab sisu, et meeskond ka raskes seisus alla ei andnud! Ma ei tea ainult kas sellist draamat- taha jäämist ja mängu tagasi tulemist on treeneritele vaja, publikule kindlasti.” Loodetavasti said ka poisid vajaliku õppetunni, et võidelda tuleb alati lõpuni.
KK Viimsi resultatiivsemad: Lill 20; Jürjens 17; Rauno Meister 14.
Etapi kahes viimases mängus laupäeva õhtul ja pühapäeva lõunal kohtuti vastavalt Voronezi ja Novorossiiski meeskondadega (Venemaa).
Kuigi kumbki meeskond ei saavutanud etapil ühtegi võitu, ei või kumbagi neist, nagu ka ühtegi teist Euroliigas osalevat meeskonda, nõrgaks lugeda. Einaste: “Iga võõra vastasega mängida on raske. Lisaks on vastas slaavi hing, mis ei anna hetkekski alla ja igas meeskonnas on korvi alla panna üks “karu”, kes laua puhtaks lööb. Materjal on neil tõesti hea ja ka mängida nad oskavad”
KK Viimsi vs BC Voronez 62:48.
KK Viimsi Resultatiivsemad: Lill 26; Jürjens 13; Karl Johan Lips 10.
Imelise viske pakkus Rauno Meister, tabades teise veerandi lõpuks koos lõpusireeniga väljaku nurgast, pöördelt teele saadetud kolmese. See vise pani aluse ka KK Viimsi 15:0 vahespurdile.
KK Viimsi vs Novorrossiiski BC Skyt I Myach 60:43.
KK Viimsi resultatiivsemad: Lips 14; Jürjens 13; Lill 12; Alan Joonatan Rebane 8.
Viimsi etapi esikolmik:
I - S. Marciulionis BA
II - KK Viimsi
III- BS Vilnius/Krantechna
Etapi kõikide kohtumiste tulemusi ja pildigaleriid näeb, KK Viimsi kodulehelt: http://www.kkviimsi.ee
Kahe etapi kokkuvõttes on KK Viimsi kogunud 6 võitu ja 4 kaotust ja omab häid väljavaateid jõudmaks play off mängudele.
KK Viimsi meeskonna parimaks mängijaks tunnistati Karl Robin Jürjens.
EYBL U 14 vanuseklassi järgmine etapp toimub 25 – 28 märts Lätis, Liepajas.
Euroopa Noorte Korvpalli Liiga etappi Viimsis võib ka korralduslikult väga kordaläinuks lugeda. Kõik külalised jäid nähtu ja pakutuga väga rahule. Kindlasti sai nii KK Viimsi kui ka kogu Viimsi vald juurde nii mõnegi tulevase koostööpartneri. Nii uurisid külalised juba võimalusi korraldada Viimsis ettevalmistuslaagreid ja tulla siia turniiridele. KK Viimsi meeskonna treenerit Tanel Einastet kutsuti läbi viima laagreid ja koolitusi.
Etapi avamisel, reedel tervitas ja soovis kõikidele meeskondadele edu Viimsi abivallavanem Urve Palo. Kultuuri programmi eest hoolitsesid avatseremoonial ja ka kodumeeskonna õhtustel mängudel Ene Metsa tantsutüdrukud. Korraldusliku poole poolt tegid suure töö ära KK Viimsi võistkonna lapsevanemad. Eriti suureks abiks oli turniiri ajal Tarmo Kapper, kes muretses neli päeva selle eest, et külalised ennast meie juures hästi tunneksid.
KK Viimsi mängis koosseisus: Karl Robin Jürjens, Arles Egert Lelle, Karl Johan Lips, Alan Joonatan Rebane, Ott Sander Kapper, Hendrik Randveer, Magnus Kruusing, Roland Rebase, Robert Katmann, Ken Lill (Rapla KK), Rauno Meister (Rapla KK), Karl Gustav Soo (Rapla KK).
Treenerid: Tanel Einaste ja Valdo Lips.
Viimsi kossupoisse Euroopa Noorte Korvpalliliigas toetavad: Viimsi vald, Hasartmängumaksu nõukogu, AS Bygg & Maskin, Carino Grupp OÜ, Nike, KulKa.
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...