Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tere tulemast Saamuel (0)
28.10.2020

Teeme lähemalt tutvust tänase sünnipäevalapse ja käesoleva hooaja eel Paidest Viimsi värve kaistma tulnud Saamuel Rõigasega.

MIKS KORVPALL?

Korvpalli trenni läksin esimest korda 8-aastaselt ning sellest ajast peale on korvpall minuga vähemal või suuremal määral jäänud. 

Tuleb tunnistada, et korvpallist väga lihtsalt loobuda ei anna. Miks just korvpall? - raske vastata, dünaamilisus-emotsionaalsus ja see miski X-faktor muudavad korvpalli vastupandamatuks. 

 

KUIDAS ISELOOMUSTAD, PROFILEERID ENNAST MÄNGIJANA?

Üks hea mängumees on nii tugev, osav kui ka kaval. Ma arvan, et mul on nendest kõigist kolmest natuke, aga ainult natuke. 

Noorteklassides mängides nappis mul kasvu ning täitsin pigem tagamängija kohustusi. Mingi hetk tuli pikkust parajalt juurde, mis andis võimaluse mängida ka korvialuseid positsioone. 

Tundub, et olengi nagu armeenuga - vajadusel täidan kõiki rolle. Kuna mängides olen endale kehtestanud kõrged standardid, siis olen väljakul ka pigem emotsionaalne. 

 

TÖÖD JA HOBID KORVPALLI KÕRVAL?

Igapäevaselt töötan energeetika valdkonnas projektijuhina.

Töö kõrvalt tegelen ka Tartu ülikoolis magistrikraadi omandamisega - seega ülemäära palju vaba aega ei jäägi kätte. Kui juhtub, et jääb siis veedan aega sõpradega - eelistatult aktiivne puhkus looduses või midagi kultuurset. 

 

KUIDAS VIIMSISSE JÕUDSID?

Tegelikult oli juba kõrvaltvaatajana jäänud Viimsi klubist väga hea mulje - korralik meeskond, ilus kodusaal, fännid, hea organisatoorne pool ja palju muud.

Teadsin juba varasemalt ka mõningaid Viimsi mängumehi ning olin asjadega natuke kursis. Minu huvi Viimsi vastu oli olemas ja asjade kokkulangemisel tekkis võimalus meeskonnaga liitumiseks . Kui kutsuti - siis enam pikemalt ei pidanud mõtlema.  

 

ESIMESED MULJED? MEESKONNAST? KLUBIST?

Muljed on väga head - Viimsis tehakse asja südamega. Kõik on korrektne ja läbimõeldud - ma arvan, et esiliiga tasemel organisatoorse poole pealt üks parimaid.

Meeskond on tugev - paras sümbioos vanematest kogenumatest ja noortematest uljamatest meestest. Kokkuvõttes on meeskonnas kvaliteeti kõvasti. 

Mind on hästi vastu võetud, üritan võimalikult kiiresti sisse sulanduda ja annan endast parima. 

 

www.kkviimsi.ee / www.kesklinnakk.ee

FB/kkviimsi / FB/kesklinnakk

IG/kkviimsikesklinnakk

YT/kkiimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...