Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Harjumaa parim spordiklubi on Korvpalliklubi Viimsi! (0)
30.12.2021

Eesti Olümpiakomitee pidulikul auhinnagalal  „Spordiaasta Tähed 2021“ Alexela kontserdimajas kuulutati aasta sportlaste, treeneri ja võistkonna kõrval välja ka parimaid spordiklubisid, kelle valisid välja maakondlikud spordiliidud. Harjumaa parim spordiklubi 2021.aastal on Korvpalliklubi Viimsi.

Auhinna vastu võtnud kklubi tegevjuht ja partner Tanel Einaste, „ Saan korrata mõtete, et iga tunnustus on oluline ja seda olulisem, kui on tunne, et see on välja teenitud, süsteemse ja meeskonnatöö tulemus. Nii nagu kogu Eesti spordile oli 2021.aasta erakordne ka Viimsi spordis. Esiliiga meistritiitel, tõus meistriliigasse ning edukas start meistriliigas ja karikavõistlustel on ilmselt need, mille järgi laiem avalikkus meid hetkel defineerib. Kuid meile on sama oluline, et meie noortesüsteem on suurem kui kunagi varem, meie treeningutel osaleb 650 pallurit, meie treenerite tiim kasvab ja areneb, oleme ette valmistamas uue spordikeskuse rajamist jne. Aitäh kõikidele kolleegidele, toetajatele ja partneritele ning Viimsi vallale ja kogukonnale, kõikidele meie praegustele ja endistele ning tulevastele mängijatele ja treeneritele, KK Viimsi/Sportland tiimile -  See on tunnustus meie ja Teie kõigi oma!  Ja loomulikult palju õnne kogu Eesti sport ja sportlased selle imelise aasta eest! Aitäh kõikidele spordi toetajatele, ilma Teieta ei oleks see võimalik!

 

Aasta sportlasteks valiti tõkkejooksja Rasmus Mägi ja epeevehkleja Katrina Lehis, aasta treeneriks Kristjani vehklemistreener Kaido Kaaberma, aasta võistkonna tiitli teenis Tokyo olümpiavõitjaks tulnud epeenaiskond, aasta noorsportlaseks ujuja neli Jefimova.

 

VAATA

  • Kõiki auhinna laureaate SIIN
  • Spordiaasta Tähed galat täispikkuses SIIN
  • ERR Spordiuudised SIIN
  • Fotogaleriid SIIN

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...