Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kaotas Kaamos Karikavõistluste finaalis BC Kalev/Cramo’le 64:77 ning võitis hõbemedalid (0)
19.12.2022

Laupäeval peetud poolfinaalides võitis Viimsi/Sportland pingelises mängus TalTech/OPTIBET’i 75:74. BC Kalev/Cramo oli numbritega 87:82 üle Tartu Ülikool Maks & Mooritsa meeskonnast.

Viimsi/Sportland poolelt ei teinud finaalis kaasa kapten Karl Johan Lips, kes poolfinaali järgselt haigestus. BC Kalev/Cramo alustas mängu kindlamalt ning võitis esimese veerandaja 25:16. Teine veerandaeg kulges võrdselt ning poolaeg lõppes kalevlaste 43:32 eduseisul. Garderoobist tulid enesekindlamatena välja aga viimsilased, kes jõudsid kolmandal veerandajal viigini 51:51. Neljandale veerandajale mindi BC Kalev/Cramo eduseisul 55:51. BC Kalev/Cramo elas Viimsi/Sportland’i suure tagasituleku üle ning võitis kogu mängu 77:64.

 

Viimsi/Sportland sai kaela hõbemedalid, mis tähendab järjekordset suurt õnnestumist kevadel võidetud PAF Eesti-Läti korvpalliliiga hõbemedalite kõrvale. Kaks poodiumikohta ühel aastal!

 

Pronksmedalid sai kaela Tartu Ülikool Maks & Moorits, kes võitis pingelises mängus TalTech/OPTIBET’i 87:82.

 

Peatreener Valdo Lips andis mänguaega kõikidele meeskonnaliikmetele, kellest kümme said ka käe valgeks. Enim punkte viskas Malik Toppin, kelle nimele läks 18 silma ning kes võttis ka 10 lauapalli. Devin Harris lisas 11 punkti ja 8 resultatiivset söötu. Jällegi oli tubli Egert Haller, kes viskas 10 punkti. Vastaste suurim skooritegija oli ülekaalukalt Hugo Toom 20 punktiga.

 

Treener Kristjan Evart andis au vastastele ning tunnustas Viimsi mängijaid. “Kaotada pole kunagi hea, aga meie rotatsioon jäi lühikeseks, kahjuks me lõpuni ei kestnud. Kuid tegime ikkagi finaalist finaali, kui mängu tagasi tulime. Au vastastele, meie poisid olid ka tublid, pingutasid lõpuni,” ütles treener pärast mängu. Noormängija Birk Birger Arop kiitis kohale sõitnud fänne: “Olime enamuse ajast mängus sees. Kui vahe suureks läks, aitas just fännide toetus meid mängu tagasi saada, aitäh teile! Tuleval reedel mängime aga juba Riias.”

 

Järgmise mängu peab Viimsi/Sportland 23. detsembril Riias, kui PAF Eesti-Läti korvpalliliigas sõidetakse külla liiga liidrile BC Prometey meeskonnale. Viimsilased hoiavad tabelis kõrget viiendat kohta, omavahel ei ole sellel hooajal veel kohtutud.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Birk Birger Arop SIIN
  • Kristjan Evart SIIN

 

Paf Eesti-Läti Korvpalliliiga

R, 23.detsember kell 19:30 Rimi Olimpiskais centrs

Viimsi/Sportland @ BC Prometei (UKR)

 

OSTA

  • Viimsi/Sportland hooajapääse SIIN

 

Saalis näeme!

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused

Energiapartner: Alexela

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...