Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi/Sportland kaotas Riias ülinapilt BC Prometey’le 57:59 ja veerandfinaalseeria 1:2 (0)
04.04.2023

Veerandfinaalseeria kolmas ning otsustav mäng toimus eile Riias, kus Viimsi/Sportland meeskond läks võitlema poolfinaalkoha eest.

Esimesel veerandajal olid viimsilased hädas pallide korvi saamisega ning kaotasid 10:17. Teine veerandaeg võideti juba kümne punktiga ning poolajaks oli seis 30:27 Viimsi/Sportland kasuks.

Kolmanda veerandaja võitsid samuti viimsilased numbritega 18:14 ning nii juhiti enne viimast kümmet minutit 48:41. Viimasel veerandajal tuli BC Prometey järjest lähemale ning mäng otsustati viimase rünnakuga, mil Viimsi/Sportlandil ei õnnestunud punkte saada ning kogu mäng kaotati ülinapilt 57:59.

 

Viimsi/Sportland üleplatsimees oli eile kapten Karl Johan Lips, kes viskas 15 punkti ja võttis 6 lauapalli. Ronalds Zakise saagiks jäi 12 punkti ja 5 lauapalli ning  Siim-Markus Posti kontosse kogunes 11 punkti ja 6 resultatiivset söötu.

Vastaste parim Ondrej Balvin viskas pea kolmandiku oma meeskonna punktidest ehk 18.
 

Viimsi/Sportland peatreener Valdo Lips, “Korvpall on selline mäng, kus üks meeskond peab võitma. Tegime hea võitlusliku mängu, nagu ellujäämismängule kohane. Punkte vähe. Kaitses võitlesime. Tean, et meestel on praegu väga suur pettumus aga tegime väga hea play-off seeria. Tegime ka ajalugu, olles võitnud liigas kõiki meeskondi, sh Prometey. Aga elu läheb edasi ja juba järgmisel kolmepäeval algab Ee

 

Viimsi/Sportland järgmised mängud toimuvad Korvpalli Meistriliigas, kus 12. ja 20. aprillil Viimsis ning 16.aprill võõral väljakul, kohtutakse kolme võiduni mängitavas veerandfinaalis TalTech/Optibet meeskonnaga. Vajadusel peetakse neljas ja viies mäng vastavalt 23.aprill TalTechis ja 28. Aprillil taas Viimsis.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Ronalds Zakis SIIN
  • Valdo Lips SIIN

 

Järgmine mäng: Paf Eesti Korvpalli Meistriliiga ¼ finaal 1.mäng:

K, 12.aprill kell 19:30 Forus Spordikeskus Viimsi

iDeal eri: Viimsi/Sportland vs TalTech/Optibet

 

Osta pilet SIIN

 

 

Viimsi/Sportland toetajad ja partnerid:

Nimitoetaja: Sportland

SuurtoetajadViimsi vald ja Exmet

Varustuspartner: Nike Esinduskauplused ja Teamsport.ee

Tugevaks: Golden Glub Viimsi

Majutab: Viimsi SPA

Toitlustab: Hawaii Davai ja Black Rose Pub

Fännikodu: Black Rose Pub

Saali paneb särama: Ledzep

Vormid hoiab puhtana: Nice`N`Clean

Bussipartner: Go Bus

Tehnikapartner: iDeal

Kogukonnapartner: KOOS

Kütusepartner: Circle K 

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...