Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.04.2024
Teine veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu peeti eile Viimsis. Mängu oli tulnud vaatama 483 inimest, mis tähistas ka tänavuse hooaja publikurekordit.
Kommenteeri
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
2023/2024 Viimsi tuumiku moodustavad klubi omakasvandikud. Lisandub korvialune välismängija (0)
11.09.2023
» Jorgen Rikberg jätkab Viimsis. Foto: Martti Vaidla

Algaval Eesti-Läti liiga hooajal moodustavad viimsilaste põhituumiku noormängijad, kellel debüüt kõrgemas seltskonnas juba tehtud ning kes Meeste I liigas mängivas meeskonnas on täitnud varem kandvat rolli.

Kolmandal Eesti-Läti liiga hooajal ootab peatreener Valdo Lips neilt juba suuremat vastutuse võtmist ja arenguhüpet: “Kõigi mängijate kohta kehtib üks ja sama, eeldan kõigilt sammu edasi. Enamus nendest noortest mängijatest konkureerivad omavahel mänguaja eest. Kui kaitses on asjad korras, võideldakse igas olukorras ja antakse endast alati maksimum, siis tuleb ka mänguaeg ja kogemused, mis annab omakorda võimaluse arengus sammu edasi teha.”

 

Viimsi Korvpalliklubi ridades jätkavad Viimsi enda kasvandikud Jorgen Rikberg, Ron Laanemaa, Birk Birger Arop, Kevin Sünd ja Kristjan Kokk.

 

Jorgen Rikbergil on pagasis kaks aastat meistriliiga kogemust. Igas mängus on ta platsile saanud keskmiselt kahekümneks minutiks ning selle ajaga on ta visanud umbes viis punkti. “Mul on hea meel jätkata mängimist Viimsi klubi ridades. Näen siin siiani head võimalust enda arendamiseks, kuid usun, et olen ka suureks abiks kogu tiimile. Tuleval hooajal loodan näha head meeskonnamängu ja arenguid individuaalmängus. Kindlasti ootan veel rohkem inimesi saali, et tunda rahva toetust,” on Rikberg hooajaks valmis.

 

Ron Laanemaa sai Meeste I liigas keskmiselt 30 minutit mänguaega, viskas 15 punkti ja andis 4 resultatiivset söötu. Eesti-Läti liigas sai ta platsile kesmiselt umbes kümneks minutiks. “Jätkan Viimsis, sest usun et siin on minu jaoks kõige paremad tingimused. Ootan, et saaksin kindlasti rohkem mänguaega, sest nüüd on meil noor meeskond. Samas tuleb mänguaeg ise välja teenida, milleks ma olen kindlasti suuteline. Suvel sain teha hooajaks vajaliku ettevalmistuse ja nägin kõvasti vaeva ning ma usun, et see hakkab vilja kandma, peab kandma,” on Laanemaa tahtmist täis.

 

Kristjan Kokk mängis Meeste I liigas keskmiselt 25 minutit mängus, viskas selle ajaga 13 punkti ja võttis 10 lauapalli. Eesti-Läti liigas ja Meistriliigas sai ta platsile kümneks minutiks ning viskas 3-4 punkti. “Jätkan oma kolmandat meistriliiga hooaega Viimsis. Hooajalt ootan, et mängiksin oma parimat mängu ja astuksin arengus sammu edasi. Kindlasti loodan ka, et saal oleks rahvast täis,” ütleb Kokk enne hooaega.

 

Kevin Sünd oli mullu samuti Meeste I liigas üks põhimängijaid, viibides igas mängus pea 30 minutit platsil. Keskmine punktiskoor oli 11 ja lauapalle tuli igas mängus umbes 4. Eesti-Läti liigas sai noormees keskmiselt umbes kümneks minutiks platsile, visates selle ajaga ligi 3 punkti. “Jätkan Viimsis oma kolmandat meistriliiga hooaega. Tuleb põnev hooaeg kuna oleme liiga noorim võistkond ja kõik tahavad ennast tõestada. Uuelt hoojalt ootan, et astun arengus sammu edasi ja loodan, et saal oleks rahvast täis,” ütleb Sünd.

 

Keskmängija Birk Birger Arop teenis Meeste I liigas keskmiselt 20 minutit mänguaega, viskas 5 punkti ja võttis 4 lauapalli. Eesti-Läti liigas teenis ta ka mõned minutid mänguaega ning sai ka käe valgeks.“Rõõm on jätkata järgmisel hooajal Viimsis. Uus hooaeg tuleb kindlasti põnev ja huvitav. Ootan kindlasti Viimsi fänne tagasi saali ja võitluslike mänge,” on ka Arop valmis.

 

Meeskonna tegevjuht Tanel Einaste,”Algav hooaeg saab neile poistele olema kellele sisseelamine, kellele nö make it or …. Paneme neile juurde koduklubisse naasnud Oliver Suuroru, Viimsis jätkava Hindi ja saabunud Vaaksi ning Lehe, same väga põneva koosseisu. Kindlasti toome korvi alla ka ühe täienduse, kes aitab poistel tegutseda oma positsioonidele vastavalt. Kui eelnevatel aastatel on see protsess kiiremini läinud, siis sel aastal on erinevatel põhjustel veninud. Pigem üheksa korda mõõta ja siis lõigata.”

 

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN


Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...