Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
USAst Eestisse naasev Marten Maide liitub Viimsiga (0)
01.12.2023

Uue täiendusena liitub Viimsi meeskonnaga aastaid USA üliõpilaskorvpalliliigades mänginud Marten Maide.

23-aastane ja 196 cm pikk tagamängija Marten Maide on viimased kaheksa aastat mänginud korvpalli suure lombi taga, kuid pikki aastaid esindanud ka erinevate vanuseklasside Eesti noortekoondiseid. 2015. aastal siirdus noormees õppima ja korvpalli mängima USA-sse, Charlotte’i Northside Christian Academy-sse (NCA). Sealt edasi mängis ta NCAA kõrgeimas divisjonis palliva Liberty ülikooli eest. NCAA teises divisjonis esindas ta hiljem ka Fresno Pacific Sunbirds meeskonda.

 

“Otsustasin poole hooaja pealt liituda Viimsi meeskonnaga ning teha järgmine samm oma professionaalses karjääris. Soovin ise edasi areneda, meeskonda sisse elada ning anda omapoolne panus Viimsi eesmärkide teostumisse,” ütleb Marten.

 

Peatreener Valdo Lips on mõistagi elevil, et Viimsi tagaliin saab tugevat täiendust: “Pärast Roni vigastust on tagaliinis olnud kehadest puudu ja Marteni liitumisega saame rotatsiooni laiemaks. Nagu kõigilt teistelt noormängijatelt, ootan ka Martenilt eelkõige head kaitsemängu. Kui see on paigas, loksub kõik muu ka omale kohale.”

 

Viimsi klubi juht Tanel Einaste selgitab otsuse tagamaid: “Gerriti täpselt teadmata pikkusega vigastuspaus ja Roni hooaja lõpetanud vigastus, lõid meie read ka tagaliinis sassi. Kui kontakt Marteniga veel tema Ameerikas olles tekkis, tundus see meile huvitav võimalus. See paar nädalat, mis Marten on meiega treeninud on, näitab, et ta sobitub hästi meie süsteemi ning ka tema tunneb ennast meie protsessis hästi. On märgiline, et veel üks Eestisse naasev mängija on valinud oma karjääri jätkamiseks just Viimsi klubi. See tähendab, oleme oma tegemistega silma jäänud ja meie juurde tahatekse tulla.”


Kui üleminekupaberid korda saavad võib Maide oma debüüdi Viimsi eest teha juba 3. Detsembril, kui Viimsi võõrustab Latvijas Universitāte. Mängu algus 15:00.

 

Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 03.12 kell 15:00!

Forus Spordikeskus Viimsi          

Viimsi Ehitus eri: Viimsi vs Latvijas Universitāte

 

Osta pilet SIIN

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...