Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi teenis kodusaalis kolmanda võidu järjest, alistades Latvijas Universitate 84:71 (0)
04.12.2023

Eilses mängus sõitis Viimsile külla ka noortest mängijatest koosnev Latvijas Universitate, kes hoidis 3 võidu ja 11 kaotusega 14. kohta. Sama palju võite oli võõrustajal Viimsil, kaotusi ühe võrra vähem ning positsioon 13. Viimsilaste poolelt tegi eile debüüdi Gerrit Lehe, kes pääses platsile pärast mitmekuist vigastuspausi.

Esimesel veerandajal hoidis kodumeeskond vastased 13 punkti peal ning võitis selle 19:13. Teise veerandaja esimeses pooles jõudsid külalised küll kahe punkti kaugusele, kuid siis hakkasid tabama viimsilaste kaugvisked ning vahespurt 21:6, otsustas sisuliselt mängu saatuse.
Teise veerandaja võitis Viimsi 27:16 ning poolaja 46:29. Kolmandal veerandajal oli mäng võrdne, Viimsi hoidis turvalist edu ja võitis selle 21:19. Neljandal veerandajal hoidis Viimsi oma eduseisu, mänguaega sai nii pikalt vigastuspausilt naasnud Gerrit Lehe kui Marten Trempi. Külalised võitsid viimase veerandi 23:17, kuid Viimsi võttis oma neljanda võidu numbritega 84:71.

 

Eilse võiduga hoiab Viimsi tabelis 13. kohta, olles kokku teeninud 4 võitu ja 10 kaotust.

 

Viimsilaste poolelt sai kaksikduubliga jällegi hakkama Artem Kovalov, kes viskas 21 punkti, võttis 10 lauapalli ning lisaks andis ka 3 resultatiivset söötu. Stefan Vaaks viskas 20 punkti ja andis 4 resultatiivset söötu. Kristjan Kokk viskas 12 punkti, Jorgen Rikberg tabas 10 punkti ja jagas 5 resultatiivset söötu. Resultatiivseid sööte jagasid heldelt ka kapten Oliver Suurorg (8) ja Kevin Sünd (5). Külaliste resultatiivseim oli Norberts Strautins 15 punktiga.

 

Viimsi eest debüüdi teinud Gerrit Lehe sai koheselt ka käe valgeks. “Läksime seda mängu võitma ja võitsime ka kuigi tegime lubamatult palju rumalaid pallikaotusi. Sisenesin mängu, kui eduseis oli korralik ja sain mängimist nautida,” ütles Gerrit pärast mängu.

 

Teine treener Dmitry Kolomyychenko oli mõistagi lõpptulemusega rahul: “Võrreldes eelmise mänguga oli saalis täna rohkem fänne, mille üle on hea meel. Väga vajalik võit kogu meeskonnale ja klubile. Kuid meil on palju elemente, mida peame enne järgmist mängu analüüsima ja arendama.”

 

Järgmise mängu peab Viimsi jälle kodusaalis, kui külla tuleb VALMIERA GLASS VIA, kes hetkel on tabelis 16. kohal. Mängu algus 17:00.

 

VAATA

  • Mängu statistika SIIN
  • Mäng täispikkuses SIIN
  • Fotogalerii SIIN

 

Eesti-Läti Korvpalliliiga

P, 10.12 kell 17:00!

Forus Spordikeskus Viimsi          

Noto eri: Viimsi vs VALMIERA GLASS VIA

 

Osta pilet SIIN

 


 

Selleks, et Sul ükski kodumäng vahele ei jääks, on Sul kaks head valikut:

  1. Osta Hooajapääse.
  2. Kui oled klubi liige, vormista Klubiliikme hooajapääse.

 

Viimsi korvpallimeeskonna Hooajapääse tagab sissepääsu kõikidele Viimsi korvpallimeeskonna kodumängule 2023/2024 hooajal Eesti-Läti Korvpalliliigas, Eesti Karikavõistlustel ja Korvpalli Eesti Meistriliigas nii põhiturniiril kui ka play-off mängudes.

 

  1. Miks osta Hooajapääse?

Anname Sulle mitu parimat põhjust:

  • Vaid kodusaalis, kohapeal saad osa õigest emotsioonist.
  • Saada osa kõikidest kodumängudest parima hinnaga.
  • Saad anda enda poolt valitus panuse Viimsi korvpallimeeskonna ja korvpallikooli käekäiku.

Hooajapääsmed on hinnaga 100€, 250€, 500€, 1000€ ja 2000€ , ehk endale sobiva pääsme ja panuse leiab igaüks.

Osta Viimsi Hooajapääse SIIN

 

 

  1. Klubiliikme Hooajapääse
  2. Klubiliikme Hooajapääsme kehtib AINULT klubi liikmele, on personaalne ning EI KUULU JAGAMISEKS kolmandatele osapooltele!
  3. Tasuta sissepääs toimub AINULT isikliku KLUBILIIKME HOOAJAPÄÄSME alusel
  4. Klubiliikme kaardiga/uksekaardiga tasuta sissepääs EI KEHTI!

Vormista Klubiliikme Hooajapääse - info on saadetud liikmete e-postiaadressile.

 

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...