Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Saagem tuttavaks – uus noortetreener Mihkel Eesmaa! (0)
12.03.2024

Korvpalliklubi Viimsi enda kasvandik Mihkel Eesmaa alustas korvpalli mängimist juba kuueaastaselt Nõmme klubis, mis hiljem ühines Reaalkooli meeskonnaga ning mille omakorda võttis üle Korvpalliklubiga Viimsi. Gümnaasiumi lõpuklassis jäi korvpall Mihklil veidi tahaplaanile, kuid ajateenistuses esindas oma treenerikarjääril esimesi samme tegev noormees Eesti Kaitseväe meeskonda ja tänaseks päevaks on mees klubis tagasi.

 

Treeneriametis naudib Mihkel hetki, kui saab korrigeerida õpilaste sooritusi ja tehnilisi elemente nagu näiteks visketehnika parandamine. Kui õpilaste visked seejärel tabama hakkavad, on rõõm mõlemapoolne.

Mihkli hoole all, hetkel küll abitreenerina, on U12-U15 poisid ja tüdrukud. Tulevikus on eesmärgiks treenida ühte konkreetset oma võistkonda, kellega pürgida Eesti meistriks. 

Koduklubi Viimsit peab mees vastutulelikuks, toetavaks ja pühendunuks. “Need omadused on mulle heaks treeneriks sirgumisel suureks abiks,” ütleb Mihkel. 

Klubi kesklinna osakonna noortekorvpalli juht ja Mihkli mentor Martin Toomas on alanud koostööga väga rahul: “Alati on hea meel, kui klubi oma kasvandik soovib korvpalli juurde jääda ning panustada klubi tegemistesse. Kirg korvpalli vastu on Mihklil suur, mida oli märgata juba noorteklasside treeningutel ja esimestel nädalatel teisi juhendades. Esimeste nädalate koostöö on olnud väga hea ning Mihkel on kohanenud kenasti ja tegutseb juba nii nagu ta oleks aastaid noori juhendanud. Edu Mihklile ja tere tulemast meeskonda!”

 

Tule Kossu Mängima – liitu tasuta proovitreeningutega!

  • KK Viimsi SIIN
  • Kesklinna KK/GAG Korvpalliklubi SIIN
  • Lahemaa Korvpalliklubi SIIN

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...