Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
02.05.2024
3/3, ehk eeloleval nädalavahetusel oleme kolmel päeval esindatud kõigis kolmes poiste Eesti meistrivõistluste finaalmängus, sh U12, U19 ja U14 poisid.
Kommenteeri
30.04.2024
Kolmas veerandfinaalmäng Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu toimus Tartus ning Viimsi läks endast kõike andma, et seeria jätkuks. Teine mäng näitas, et noor Viimsi meeskond oli lõpuni mängus sees ja ...
Kommenteeri
29.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Rekordilise osavõtjaskonnaga Easter Tournamendil (0)
02.04.2024
» Klubikaaslased kaasa elamas tüdrukute poolfinaalile

29.-31.märtsil, ehk pikal Suure reede nädalavahetusel osales meie Korvpallikool rekordilise, 176 liikmelise delegatsiooniga traditsioonilisel Easter Tournamendil Lahtis, Soomes. Korvpallifestivalist võtsid osa kõik meie korvpallikooli osakonnad, ühtekokku 14 võistkonnaga, kellest medaliteni jõudsid 8, sh 4 esimest-, 1 teine- ja 3 kolmandat kohta.

KK Viimsi noortekorvpalli juht Kaarel Traumann, “Enamus Easter turniiri mänge toimub ühe katuse all, seega sai peale oma mängu minna klubi teistele võistkondadele kaasa elama, mis loob täieliku kodusaali atmosfääri. See ongi Lahti turniiri kõige suurem väärtus - näha ja õppida tundma teisi oma klubi mängijaid, leida uusi sõpru ja saada osa korvpallipeost.  Suured tänud kõigile sportlastele, lapsevanematele, treeneritele ja ülejäänud kollektiivile, mis kulmineerus meie jaoks rekordarv osalejate, paljude heade emotsioonide ja uute tutvustega! Usun, et kõik osalejad võivad väga rahul olla. Igal juhul võtame Lahti turniiri ka järgmisel aastal plaani ning soovitan endale juba varakult 2025.aasta Suure reede nädalavahetus korvpallile broneerida.”

 

Kesklinna KK/GAG Korvpalliklubi noortekorvpalli juht Martin Toomas, “Easter turniir pakkus taas palju mängurõõmu ja emotsioone ning ka meie võistkondade sportliku esinemisega oleme väga rahul. Medalitele jõuti mitmes sarjas nii oma kui ka klubi ühisvõistkondadega. Esmaskordselt said medaled kaela meie tüdrukute võistkond. Tüdrukute poolfinaalile maruline kaasaelamine näitas, et oleme kõik üks klubi ja erinevate võistkondade tegemised lähevad meile kõigile korda. Lihtsalt äge... kaasaelamine ja möll mängijate, treenerite ja lapsevanemate poolt ületas mõne tiitlivõistluse melu.”

 

Lahemaa KK noortekorvpalli juht, esmakordselt Easter turniiril osalenud Maarja Sillamaa, “Soomlased korraldavad seda turniiri juba 28ndat korda ning nii mõnigi praegune treener ja lapsevanem on seal  ise oma lapsepõlves korvpalli mänginud. Sporti ja emotsiooni mahub nendesse kolme päeva kuhjaga ja ka medaleid toodi koju üksjagu. Lapsed ja treenerid on rõõmsad ja hinges rahulolu, ehk järgmine aasta näeme jälle!”

 

Juba 28 korda toimunud Easter Tournament Lahti turniirist võttis sel aastal osa ühtekokku 238 võistkondada, 59 klubist ja 5 riigist.

 

VAATA

  • Kõikide võistkondade tulemused ja statistika SIIN
  • Vaata fotogaleriid SIIN
  • Järelvaata mänge SIIN
  • Osta klubi võistlusvorm ja vaba aja toode SIIN

 


 

 

Klubi võistluvarustus ning vaba aja tootesari, sh T-särgid, pusad, dressipüksid, joped ja seljakotid on saadavad teamsport.ee e-poes! 

Vaata täpsemalt ja telli SIIN

 

Saalis näeme!

 

Jälgi meid sotsiaalmeedias!


  

 

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...