Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpalliklubi Viimsi treener lõpetas kõrgetasemelise koolitusprogrammi (0)
26.07.2011
Tanel Einaste lõpetas pühapäeval 24.juuli FIBA Europe Coaching Certificate treenerikoolituse, mis on Euroopa üks kõrgema tasemega koolitusprogramme treeneritele.
FIBA Euroopa treenerite sertifikaadi (FECC) koolitus annab treeneritele üle terve Euroopa ning paljude spordialade ainulaadse võimaluse õppida parimatelt. Programm kestab 3 aastat ja intensiivne õpe toimub igal suvel ühe vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniiril (U16, U18, U20).


Eestlased suundumas U20 EM finaalmängule Hispaania vs Itaalia, Bilbao Arenal.

Fiba Sertifikaadi saamiseks ei piisa vaid koolitustel osalemisest vaid tegeleda tuleb ja sooritada väga praktilised eksamid: kirjutada kodutöö (individuaalne treening ning meeskonna hooaja plaan),  kirjutada kursusetöö ( Meeskonna kaitsekontseptsiooni areng U16 kuni U20), esitada kaks presentatsiooni (enda ning vastasmeeskonna mängueelne ja mängujärgne analüüs), sooritada suuline ja kirjalik eksam ning läbi viia näidistreening etteantud teemal (Kaitsetegevus Baseline exiti vastu).
Loomulikult käis kogu õppetegevus inglise keeles.

„Õpetussõnu jagasid Euroopa absoluutsesse tippu kuuluvad treenerid, eesotsas värske Madriidi Reali peatreener Pablo Laso ja legendaarse serblase Svetislav Pešićiga, kes on peatreenerina võitnud FIBA turniiridelt kõik võimalikud tiitlid. Neile lisaks NBA klubi Toronto Raptors`i asepresident Maurizio Gherardini, Ljubljana Olympija noortemeeskondade spordidirektor Janez Drvariz ning Belgradi Ülikooli profesor ja Serbia korvpallikoondiste üldfüüsilise ettevalmistuse konsultant Sasa Jakovljevic " ütles Viimsi KK noortetreener Tanel Einaste.


Eestlased ning Real Madrid peatreener Pablo Laso.

„Hindamatute näpunäidete kõrval tipptreeneritelt ei saa samas alahinnata ka fakti, et koolitusprogrammis osalenud ligikaudu 50-st treenerist õnnestus paljudega ka isiklik kontakt luua. Nii on mul "ettenäidata" küllakutsed jälgima igapäevast treeningprotsessi ja klubi igapäevaelu nii näiteks Hispaaniasse, kui ka Soveeniasse” jätkas Einaste.

Igale riigile on tagatud programmis üks koht, kuid Eesti alaliidul õnnestus mõlemasse lõppenud programmi kaasata kolm treenerit ning käesoleval suvel alustavasse programmi kaks. Sellel kursusel osalesid lisaks Einastele ka Janne Rits ning Märt Raam. Varasemalt on Eesti treeneritest FECC tunnistuse saanud Indrek Ruut, Rait Käbin ja Alar Varrak.

Fiba Europe pildid, videod ja uudised

www.kkviimsi.ee
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...