Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Sporditegevuse toetus ja õppemaksud 2012. Viimsi ja Tallinn! Eriti OLULINE! (0)
13.10.2011
Alates 2012.aastast käivitub Viimsi vallas Tallinnas juba mitmeid aastaid kehtinud süsteem, mille kohaselt peab lapsevanem nö määrama oma lapse spordiklubi selleks, et kohalik omavalitsus kataks osaliselt lapse spordiklubi treeningtöös osalemise kulud (nö pearaha).
Lisaks spordiklubi määramisele on pearaha saamiseks vajalik ka laps registreerida elanikeregistris Viimsi valla või Tallinna linna elanikuna.
Palume seetõttu kõigil Viimsi valla (http://www.viimsivald.ee/sporditegevuse-toetamine/), Tallinna linna (http://www.tallinn.ee/est/sport/Spordiklubi-maaramine) või eesti.ee kodulehel ID-kaardiga või e-panga sisselogimise kaudu kinnitada lapse nö koduklubiks KK Viimsi.

Kes ei ole registreeritud elanikeregistris Viimsi valla või Tallinna linna elanikuks palume teha ka seda.

Kinnitus tagab, et Viimsi vald või Tallinna linn maksab lapsele ettenähtud sporditegevuse toetuse KK Viimsi`le, mis aitab omakorda KK Viimsil saavutada võimalikult parim tulemus eesmärkide täitmisel.

Tegevuskava.

  1. Veendu, et laps on Tallinna linna või Viimsi valla elanikeregistris! Vajadusel registreeri laps vastavas elanikeregistris. Kanne tuleb teha enne 1.november 2011.
  2. Määra lapse spordiklkubiks KK Viimsi. Vastav kinnitus tuleb teha enne 1.detembrit 2011!

Selgitame järgnevalt Eestis kehtivat sporditegevuse toetuse süsteemi, sh miks on kinnitus Teile ja KK Viimsile oluline ning miks meie arvates peaks lapse klubiks määrama just KK Viimsi.

Sporditegevuse toetus ja spordiõpe.

Tänapäevase spordiklubi, sh Korvpalliklubi Viimsi tegevust rahastatakse kolmest allikast:
1. Harrastajate õppemaks.
2. Viimsi ja Tallinna sporditegevuse toetus ehk kohalike omavalitsuste (KOV)
nö „pearahad“.
3. Sponsorite toetus ja annetused.

Mitme viimase aasta arengud on viinud olukorda, kus KOV panus märgatavalt väheneb ja lapsevanema ning Toetaja panus suureneb. Kõigest hoolimata, on KOV pearaha siiski süsteemseks osaks spordiõppe kulude katmisel. Tänu KOV sporditegevuse toetustele ja sponsorite abile katab lapsevanemate makstav õppemaks täna vaid osa reaalsetest spordiõppe kulutustest.

Seega on väga oluline, et Teie lapsele KOV poolt määratav sporditegevuse toetussumma jõuaks Teie lapse huvihariduse kulude katteks!

  • Kohalike omavalitsuste sporditegevuse toetust makstakse vaid vastavasse elanikeregistrisse kantud laste eest! Seega on väga oluline registreerida oma laps, kas Viimsi või Tallinna elanikeregistris ja nii suunata toetusraha oma lapse spordiõppe pakkujale!

  • Vastav registreering tuleb teha, kas Viimsi valla või Tallinna linna elanikeregistrisse enne 30.10.2011, kui lõppeb tähtaeg 2012.aasta sporditoetuste taotlemiseks.

Sporditegevuse toetuse jõudmiseks Klubini peab lapsevanem „määrama lapsele klubi“.
Lisaks elanikeregistris KOV nimekirja kuulumisele peab lapsevanem oma lapsele „klubi määrama“.
Antud süsteem on toiminud juba mitu aastat Tallinnas ja NÜÜD alates 2012.aastast läheb samale süsteemile üle ka Viimsi vald.

Viimsi valla ja Tallinna linna elanikeregistrisse kantud laste ja noorte vanemad/eestkostjad peavad kinnitama oma lapse osalemist Korvpalliklubi Viimsi treeningutel elektrooniliselt.

  • PS! Uue kinnituse 2012.aastaks peavad tegema KÕIK, ka juba 2011.aastaks kinnituse teinud!
  • Klubi määramist saab teha kuni 1.detsembrini 2011! Aga süsteemi võimaliku ülekoormuse ja "unustamise" vältimiseks soovitame seda teha nii pea kui võimalik!

Palume oma lapse spordiklubiks valida Korvpalliklubi Viimsi!

Miks?
  • Kaasaegsed treeningtingimused ja treeningmetoodika.
  •  Koolitatud treenerid. Klubi peatreener Tanel Einaste omab Fiba (Rahvusvahelise Korvpalliliidu) kõrgeimat sertifikaati.
  • Klubi organisatsioon, sümboolika ja kommunikatsioon. Lisaväärtus ühisüritustest. Ehk kuulumine klubisse.
  • Korvpalliklubi Viimsi õppekava „Korvpall“ on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis, mis tagab õppekava vastavuse nõuetele, ehk sisulise kvaliteedi ning võimaluse Klubile makstav õppemaks kajastada koolituskuludena, ning seega saada tulumaksu soodustus.
  • Rahvusvaheline väljund. Euroopa Noorte Korvpalli Liiga. Muud Rahvusvahelised turniirid ja tuurid. KK Viimsi meeskonnad on mänginud näiteks Moskva CSKA, Moskva Himki, Sabonise Korvpallikooli, Marciulionise korvpalliakadeemia ja teiste suurklubide noortemeeskondadega. See on väljund mida vähesed klubid saavad pakkuda.  Rahvusvahelise väljundi pakkumine on ja jääb meie olulisemaks suunaks, et ühelt poolt laiendada poiste silmaringi ja teiselt poolt anda võimalus nendele, kes soovivad korvpalliga ennast tulevikus siduda professionaalsel või poolprofessionaalsel tasemel kas mängija, treeneri või kohtunikuna. Ilma rahvusvahelise väljundita on nende eesmärkide täitmine tänapäeval võimatu.
  • Kuigi KK Viimsi on suhteliselt noor klubi, siis meie tulemused on näidanud, et oleme õigel teel. KK Viimsi eesmärgiks ei ole võit iga hinna eest, vaid pakkuda vastavalt lapse eeldustele, võimetele ja tahtmisele kohast tulemust. Meie eesmärgiks on ühelt poolt tekitada lastes harjumus sportida oma tervise huvides. Selletõttu on KK Viimsi osalemas ka amatöörliigas (Tallina korvpalliliiga), et seda harjumust süvendada ka vanemas eas. Teiselt poolt on meie eesmärgiks anda eelduste, võimete ja tahtmise olemasolul poistele võimalus saavutada spordis kõrgeid tulemusi. Kuigi KK Viimsis ei ole veel lõpetanud ühtegi sellist lendu, kes on treeningutel osalenud alates miniklassist, siis näitavad tulemused, et oleme selles osas õigel teel. Esimesed poisid, kes on alustanud meie juures korvpalliga juba kõige nooremast vanusegrupist alates on 1995/1996 aastal sündinud poisid. 1995.a sündinud poistest on kaks poissi läinud õppima ja korvpalli mängima korvpalliakadeemiasse Hispaanias. Sellel suvel osalesid kolm 1996.a sündinud poissi Eesti koondises. Üks nendest osales aasta vanemate poiste Eesti koondises Euroopa meistrivõistlustel. Kaks poissi osalesid 1996.a sündinud poiste Eesti koondisega Türgis toimunud Euroopa Noorte Olümpiamängudel.

Kokkuvõtteks, selleks, et Viimsi vald või Tallinna linn maksaks Teie lapsele ette nähtud sporditegevuse toetuse KK Viimsi`le, palun kõigil teha Viimsi valla kodulehe (http://www.viimsivald.ee/sporditegevuse-toetamine/) või Tallinna linna kodulehe (http://www.tallinn.ee/est/sport/Spordiklubi-maaramine) kaudu vastav kinnitus eesti.ee kodulehel ID-kaardiga või e-panga sisselogimise kaudu.

Tegevuskava.
  1. Veendu, et lasp on Tallinna linna või Viimsi valla elanikeregistris! Vajadusel registreeri laps vastavas elenikeregistris. Vastav kanne tuleb teha enne 1.november 2011.
  2. Määra lapse spordiklkubiks KK Viimsi. Vastav kinnitus tuleb teha enne 1.detembrit 2011!

Palun kinnitus teha nii pea kui võimalik ja peale kinnituse tegemist saata vastav teade/info Tanelile, et Klubi saaks kontrollida kinnituse kohalejõudmist süsteemi.

Oleme alati valmis vastama Teie täiendavatele küsimustele. Palun küsimuste korral pöörduda treener Taneli poole.

Kõik KK Viimsi õpilased on tänaseks kantud KOV Sporditoetuste haldussüsteemi. Juhul, kui last süsteemis pole, aplume sellest koheselt Tanelile teada anda!

TÄNAME ja meeldivale koostööle lootma jäädes,

KK Viimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...