Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri
22.04.2024
Koolivaheajal, 20.aprill 2024.a kuni 28.aprill 2024. a, toimuvad treeningud muutunud treeningplaani alusel.
Kommenteeri
22.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi noored kossupoisid võitsid esmakordselt koduse Viimsi Sügisturniiri (3)
08.11.2006
Turniir peeti 4. ja 5.november Viimsi Spordihallis. Turniiril osalesid 1996.aastal ja hiljem sündinud poisid.

 4. ja 5. novembril kogunes kümme meeskonda noori korvpallureid Viimsisse, et tuliste pallilahingutega selgitada kolmanda Viimsi Sügisturniiri võitja. Osavõtsid meeskonnad üle Eesti. Lisaks Viimsi omadele noortele kossupoistele, mängisid kaasa noored Ida-Virumaalt, Raplast, Tartust, Pärnust, kolm meeskonda Tallinnast ja kaks Harjumaalt. Kohale oli saabunud suur osa selle vanuseklassi Eesti paremikust, puudus vaid eelmisel hooajal KK Viimsi järel Mikrofestivali korvpalliturniiril II koha saanud Rakvere SK team. 

Kümme osalejat oli jaotatud kahte viieliikmelisse alagruppi, kus paremusjärjestus selgitati üheringilise turniiriga. Alagruppide kaks paremat jätkasid heitlust poolfinaalides, alagrupi 3. kuni 5. koht mängisid kohamängu teise alagrupi meeskonnaga.

 

A-alagrupi võitis täiseduga KK Viimsi, alistades kindlalt Lääne-Harju SK 88:23; Saku SK 62:23 ja KK Hito 75:32, kõige pingelisema mängu pidasime Rapla KK esindusega juhtides küll kogu mängu ja võites 52:40, kuid tundus, et poisid polnud mänguks hästi valmis , millest ka palju lihtsaid eksimusi.

 

 

A-alagrupi paremusjärjestus: KK Viimsi (4 võitu), Rapla KK (3), KK Hito (2), Saku SK (1) ja Lääne-Harju SK (0).

 

 

B-alagrupi paremusjärjestus: Pärnu KK (4), Salva Tartu/Kuremaa (3), SK Marcus (2), SK RIM (1) ja H-Sport (0).

 

Esimeses poolfinaalis läks KK Viimsi kokku Salva Tartu/Kuremaaga. Haarasime kohe initsiatiivi ja andmata vastasel võimalust „mängu tagasi tulla”, võtsime kindla 70:34 võidu.

Teises poolfinaalis suutis A-alagrupi teine koht Rapla, ülemängida B-alagrupi võitja KK Pärnu tulemusega 43:32. Ka selles mängus alustas Rapla kindlalt, röövides sellega pärnakate enesekindluse ning kaotusseisus olles ei leidnudki Pärnu oma mängu.

  

Seega finaalis taaskord KK Viimsi vs Rapla.

  

Finaalis kahjuks/õnneks seekord pingelist heitlust ei nähtudki. Viimsi poisid olid õppust võtnud alagrupi mängust Raplaga, olime mänguks hästi valmis ning võtsime kaasa poolfinaalist saadud enesekindluse ja ilusa võitlusliku mängu. Võitsime esimese veerandi 23:7 ning sellega oli mängu saatus otsustatud. Lõppskoor 70:34.

 

KK Viimsi kuldses meeskonnas mängisid: Karl Johan Lips, Karl Robin Jürjens, Arles Egert Lelle, Ott Sander Kapper, Villem Erik Luks, Kristian Raus, Ants Ojasoo, Hanno Laan, Magnus Kruusing, Hans Kristjan Urm, Robert Katman, Roland Rebase, Rainar Razumovski.

 

 

Meeskonna treener Tanel Einaste.

 

 

Viimsi Sügisturniir 2006 paremusjärjestus:

 

 

I KK Viimsi

II Rapla KK

III KK Pärnu

4.Salva Tartu/Kuremaa

5.KK Hito

6.SK Marcus

7.Saku SK

8.SK RIM

9.Lääne Harju SK

10.SK H-Sport

   

Kõikide mängude tulemuste kohta saate infot siit.

Autasustati kõiki tublisi noori korvpallureid, hoolimata sellest millise koha nad turniiril saavutasid. Kolme parimat meeskonda autasustati medalite ja karikate ning auhindadega sponsoritelt. Kõik turniiril osalejad said effektse T-särgi AND1-ilt. Lisaks autasustati nelja edukaima meeskonna parimaid mängijaid. KK Viimsi meeskonnast pälvis turniiri parima mängija tiitli Karl Johan Lips.

 

 

Turniiri raames peetud Nike paarisviskevõistluse kaksikvõit läks Raplasse, I koht Ken ja Egert, II koht Marek ning Martin, kolmanda koha saavutas Pärnu paar Remi ja Andres. Võistluse mõte oli kordamööda minuti aja jooksul visata omalvalikul, kas vabaviset (andis 2punkti) või kolmepunktiviset (4punkti) ning koguda võimalikult suur lõppskoor.

 

 

Turniir läks taaskord igati korda ja nii korraldajad kui ka külalised jäid väga rahule. Järgime aasta ongi KK Viimsi eesmärk turniiri veelgi laiendada ja tõsta turniiri taset nii korralduslikus kui ka sportlikus mõttes, kaasates näiteks võistkondi väljastpoolt Eesti jne. Viimsi Sügisturniir on leidnud oma kindla koha Eesti noorte korvpallikalendris ja see on turniir kuhu tahetakse mängima tulla!

 

 

KK Viimsi tahab tänada kõiki noori mängumehi ja nende treenereid, tublisi kohtunikke, fanaatilisi lapsevanemaid ning kõiki toetajaid, kes Viimsi Sügisturniir 2006 edukale toimumisele kaasa aitasid.

 

 

Viimsi Sügisturniir 2006 toetasid: Viimsi vald, Hasartmängumaksu nõukogu, FIFAA, Nike, Sportland.

KK Viimsi 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...