Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Spordiõpe, sporditegevuse toetus ja õppemaks (0)
19.10.2013
Tänapäevase spordiklubi, sh Korvpalliklubi Viimsi tegevust rahastatakse kolmest allikast:
1. Harrastajate õppemaks.
2. Viimsi valla ja Tallinna linna sporditegevuse toetus ehk kohalike omavalitsuste (KOV) nö „pearahad“.
3. Sponsorite toetus ja annetused. Reklaami müük.

Mitme viimase aasta arengud on viinud olukorda, kus KOV panus märgatavalt väheneb ja lapsevanema ning Toetaja panus suureneb. Kõigest hoolimata, on KOV pearaha siiski süsteemseks osaks spordiõppe kulude katmisel. Tänu KOV sporditegevuse toetustele ja sponsorite abile katab lapsevanemate makstav õppemaks täna vaid osa reaalsetest spordiõppe kulutustest.

Seega on väga oluline, et Teie lapsele KOV poolt määratav sporditegevuse toetussumma jõuaks Teie lapse huvihariduse kulude katteks!

Miks valida Korvpalliklubi Viimsi?
  1. Kaasaegsed treeningtingimused ja treeningmetoodika.
  2. Koolitatud treenerid. Klubi peatreener Tanel Einaste omab Fiba (Rahvusvahelise Korvpalliliidu) kõrgeimat sertifikaati.
  3. Klubi organisatsioon, sümboolika ja kommunikatsioon. Lisaväärtus ühisüritustest. Ehk kuulumine klubisse, sh soodustused meie partnerit juures (Sportland, Nike jm).
  4. Korvpalliklubi Viimsi õppekava „Korvpall“ on registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis, mis tagab õppekava vastavuse nõuetele, ehk sisulise kvaliteedi ning võimaluse Klubile makstav õppemaks kajastada koolituskuludena, ning seega saada tulumaksu soodustus.
  5. Rahvusvaheline väljund. Euroopa Noorte Korvpalli Liiga. Muud Rahvusvahelised turniirid ja tuurid. KK Viimsi meeskonnad on mänginud näiteks Moskva CSKA, Moskva Himki, Sabonise Korvpallikooli, Marciulionise korvpalliakadeemia ja teiste suurklubide noortemeeskondadega. See on väljund mida vähesed klubid saavad pakkuda. Ligi kolmesajast võistlusmängust, mis meie õpialsed hooaja jooksul mängivad on ligi neljandik rahvusvahelised.

 

www.kkviimsi.ee

www.facebook.com/kkviimsi

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...