Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Tähtis pole võit vaid osavus. VOL 2. (0)
15.04.2013
Pühapäeval, 14.aprillil kogunes kuus meeskonda Viimsi kooli spordihoonesse, et pidada maha ühepäevane välkturniir - esimene Viimsi Kevadturniir.

Viimsi Kevadturniir on traditsioonilise Viimsi Sügisturniiri “väikevend”, ehk suunatud kõige noorematele kossupoistele, kuid erinevalt klassikalisest turniiriformaadist on rõhk puhtal mängurõõmul ning saadud kogemustel, ehk turniiril võitjat ei selgitatud ning turniiritabelit ei täidetud. Mängiti üheksa emotsionaalselt võistlusmängu, millest said osa ligi seistekümmend tulevikutähte ning fanaatilist lapsevanemat.

Esimesest Kevadturniirist võttis osa kuus meeskonda. Kahe meeskonnaa olid esindatud korraldajad, ehk KK Viimsi (treenerid S.Särekanno ja S.Liiva), külakosti üle-Eesti tõid Erkmaa KK (treener Gert Prants, Tartu), Rapla Korvpallikool (treener Allar-Raul Antson), Audentes SK (treener Rauno Pehka) ja T.Soku Korvpallikool (treener M.Uuehendrik).

“Väga super, väga lahe. Väga hea idee. Paljudele poistele on ju see esimene võistluskogemus. Siit need suured staarid tulevad” sõnas T.Soku KK treener Mart Uuehendrik ning Erkmaa Korvpallikooli treener Gert Prants jätkas: “Väga lahe üritus. Otsisime väikestele mänguvõimalust ning Viimsi tegi idee teosks ning just seda võimalust pakkus. Väga toredad mängud ja tore päev”.

Viimsi Kevadturniiri toetasid Nike ja Sportland.

GALERII

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...