Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Toimus linnalaager Time-Out 3 (0)
21.08.2013
Reedel 16.augustil lõppes ühise piknikuga Viimsi Vabaõhumuuseumis terve nädala väldanud, Korvpalliklubi Viimsi poolt kõigile piirkonna noortele suunatud sportlik linnalaager Time-Out. Laarist võtsid osa aktiivsed poisid, vanuses 6 kuni 8 aastat.
Toredaid tegevusi jagus kogu nädalaks.
Kui esmaspäeval saadi omavahel tuttavaks ning prooviti sõprust sobitada erinevate pallimängudega, siis teisipäeval käis lastele oma varustust ja autot tutvustamas Eesti Politsei. Kolmapäeval ootas poisse seiklusrada, neljapäeval meisterdamise töötuba ning reedel juba mainitud piknik vabaõhumuuseumis. Kõlab ju vahvalt!
Time-Out laager oli suunatud laiapõhjalisele tegevusele ja kvaliteetsele suveaja veetmisele.
Loomulikult ei puudunud laagrist korvpallitreeningud, mille kõrval võtsid poisid osa paljudest erinevatest sportlikest tegevustest.

Laagri treeneriteks olid KK Viimsi treener Allar Raamat ning juba uuel hooajal Randvere koolis korvpallitreeninguid alustav Märt Rohlin.

Klubi esindaja Tanel Einaste: "Hea meel on tõdeda, et oleme suutnud sellise laagri näol tekitada pretsedendi. Poiste huvi on kindel märk, et püüdleme õige asja suunas. Usun, et kolme aastaga oleme paika saanud sobiva formaadi aga loomulikult püüame järgmisel aastal seda veelgi  täiustada ning üritame laagrit veelgi paremini ja laiemalt seda läbi viia. Tänan kõiki osalejaid ja treenereid! Kindlasti loodan kõigiga kohtuda ka järgmisel suvel, aga olen kindle et enamusega kohtume juba sügisel ."

Möödunud nädalaga õpiti kindlasti nii mõnigi uus tegevus, leiti uus sõber või uus harrastus.
Kõik osalejad said meeneks nimelise laagrisärgi ning isikliku korvpalli.

Paneme palli käima!

Täname!
Hotell Ahtena – laagrilaste toitlustus.
Viimsi Vabaõhumuuseum – piknik.
Eesti Politsei – Politsei töö ja varustuse tutvustus.
Viimsi Seikluspark – vahva turnimine.
Viimsi Huvikeskus ja juhendajad Eveli ning Airi – vahva töötuba.
Viimsi kooli Karulagu maja – laagri “staap”.
Sportland, Nike ja Fifaa – laagrisärgid, pallid ja joogipudelid.
Riina Vaikmaa – Pildistamine ja fotode töötlus.
Eesti Kultuurkapital.

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...