Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
25.04.2024
Eile alustas Viimsi kolme võiduni peetavaid Eesti meistrivõistluste veerandfinaalmänge Tartus sealse Tartu Ülikool & Maks ja Moorits vastu.
Kommenteeri
24.04.2024
Korvpalli Eesti Meistriliiga veerandfinaalseeria läheme kokku Tartu Ülikool Maks& Mooritsaga. Kuigi põhihooajal jäi mängude seis 0:2 tartlaste kasuks ja hea meelega lükkame favoriidikoorma värske peatreeneri Priit Vene õlgadele, ...
Kommenteeri
23.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi neli noortemeeskonda, sh U12, U13, U14 ja U19 poisid läbisid edukalt põhiturniiri ja veerandfinaalid, millega on juba endale kindlustanud koha noorte Eesti Meistrivõistlustel nelja parima ...
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
EMV II Liiga. KK Viimsi vs SK Rim/Scanweld 51:91 (0)
31.10.2013
» EMV II Liiga vs Rae Koss, 9.oktoober 2013. Riina Vaikmaa
Hooaja teisese kodumängus, ligi sajapealise publiku eest, suutsid poisid kolmkümmend minutit mängida head korvpalli. Hoolimata korralikust mängupildist, keeras teisel poolajal kahjuks viskeõnne meile totaalselt selja, mis tõttu vahe numbriliselt suureks kärises, 51:91.
Avaveerand lõppes viigiliselt 21:21 ja vaheajale mindi külaliste eduseisult 39:31.
Väga sümboolselt kogu edasisele teisele poolajale, eksisime kohe esimesel rünnakul lähiviskel peale ideaalselt välja mängitud kokkulepitud mängujoonist. Sealt edasi kuni lõpuvileni, olimegi hädas punktide viskamisega, isegi kui viskekohad ideaalselt välja mängisime.

Tunnustame vastast, kes meid verest välja lõi otsustaval hetkel ning sarnaselt kahe nädala tagusele peame tõdema, et kuigi lõppskoor ei iseloomusta päris täpselt jõudude vahekorda on see hetkel ikkagi reaalsus. Kui visketabavus, kolmesed 21-1 ja vabavisked 18-10, välja jätta suutsime mängida head korvpalli, kuid turniiritabelisse kantakse lõppskoor tablool. Juba nö harjumuspäraselt kaotasime numbriliselt suurelt lauavõitluse 34 vs 53.

Mängu tulemuse otsustasid kaugvisked. Mõlemad võistkonnad viskasid neid 21. Kui meie visketabavus 3-punkti joone tagant oli täna väga vilets (4,8 %-i), siis RIM'il väga hea (47,6 %-i). Sinna see mäng läks. Kogenud vastased suutsid meie rütmi segamini lüüa, varieerides kaitses mees-mehe formatsiooni maa-alaga. Meie ei olnud veel noortevõistkonnana valmis kiirelt jooksvalt oma rünnakut vastavalt vastase kaitsele ümber orienteeruda. Head meelt teeb, et suutsime siiski teatud momentidel ka oma tugevust (agressiivne kaitse, kiirrünnak) ära kasutada ning mingil momendil tundus, et "vanameistrid" olid juba väsinud. Kahjuks ei võimaldanud aga meie halb visketabavus "vanakesi" mängu lõpuni pinges hoida." võttis mängu kokku treener Valdo Lips.

KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste jätkas ” kuigi mänguliselt publik meid hetkel kammitseb, on kindel siht pealtvaatajate arvu veelgi suurendada. Tahame sellega kasvatada klubilist- ja kogukondlikku kuuluvust ning korvpallikultuuri. Usun, et ka meie kõige pisemad poisid ja nende lapsevanemad mõistavad, et toetades “suuri” täna, leiavad isad-emad, vennad-õed ning sõbrad tee ka nende endi mängudele. Väga oluline, on ka sportlik aspekt, et poisid harjuks publikuga, mis arenguhüpet lootvale mängijale varem või hiljem reaalsuseks on.”

Täname kõiki poolehoidjaid ning abilisi, kes mängu läbiviimisele kaas aitasid! Täpsustatud andmetel elas kohapeal mängule kaasa ligi sada pealtvaatajat. Järgmisel korral on meid kindlasti juba veelgi rohkem, kui 20.novembril võõrustame Saue meeskonda.

Erilised tänud Viimsi Peetri Pizzale, kes kolmele perele pizzalaua katab ning Black & White tantsutüdrukutele, kes toetavad meeskonda igas olukorras!

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...