Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
28.03.2024
Leia Easter Tournament 2024 ajakavad ja tulemused:
Kommenteeri
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Korvpallipäev Pirita Majandusgümnaasiumis (1)
22.11.2013
» Korvpallitunnist sai osa üle 200 lapse! Pilt: Egon Tintse
Pirita Majandusgümnaasiumis toimus Eesti Korvpalliliidu ning Korvpalliklubi Viimsi poolt korraldatud korvpallipäev, millest võtsid osa BC Kalev/Cramo korvpallurid Frank Elegar ja Tyshawn Abbott ja naiskorvpallurid Kerdu Arbet-Lenear (Tallinna Ülikool) ja Heila Rosenfeldt (Eclex/1182), kes üheskoos viisid läbi toreda korvpallitunni.
Mängijad tegid lastega erinevaid põrgatus- ja viskeharjutusi, tutvustasid oma viske- ning pealtpanemise oskusi ning lapsed said korvpalluritele küsimusi esitada. Korvpallitunnist võttis osa üle 200 lapse.
Mängijad jagasid lastele autograme ja pileteid VTB Ühisliiga mängule, mis toimub pühapäeval 24.novembril algusega kell 17:00 Saku Suurhallis, kus valitsev Eesti meister Kalev/Cramo võõrustab Venemaa tippklubi Kaasani Unics.

"Nägin, et lapsed veetsid lõbusalt aega. Kindlasti toob selline päev lapsi spordi ja korvpalli juurde nii mängija kui fännina. Juba pühapäeval ongi lastel võimalus ise Frangile ja Tyshawnile kaasa elada. Ühtlasi on mul heameel, et saame anda oma väikese panuse koolimajale sisu loomisel, Pirital toimuvate korvpallitreeningute näol. Tunda on, et korvpallipisik levib," rääkis KK Viimsi tegevjuht Tanel Einaste.

Tegemist oli Eesti Korvpalliliidu ja Koolisprdi Liidu järjekordse ühisüritusega, et korvpalli lastele lähemale tuua, kus lastele erinevaid korvpalliharjutusi, alustades põrgatamisega ning visketehnika tutvustamisega, lõpetades teatevõistlustega.
Kohal oli ka Eesti Korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi, kes jälgis ürituse käiku ning loodab tulevikus selliseid kohtumisi tihedamini teha.


www.kkviimsi.ee
www.facebook/com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...