Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
17.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi viib 10.-14.juuli läbi U12 kuni U17 vanuseklassi poistele mõeldud korvpallilaagri, mille eesmärgiks on pakkuda noorkorvpalluritele võimalust treenida tipptasemel treenerite käe all.
Kommenteeri
15.04.2024
Korvpalliklubi Viimsi lapsed- ja noored ning esindusmeeskonna mängijad võtsid enda kanda 12.- ja 13.aprill Viimsi, Viimsi Keskuses toimunud Toidupanga toidukogumispäevad. Kahe päeva sisse mahtunud 13 tunni jooksul ...
Kommenteeri
14.04.2024
Järjekorras teise treeningmängu pidas Viimsi eile kodusaalis Tallinna Kalev/SNABB meeskonna vastu.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
U18 poisid alustasid mänge A-kl meistrivõistluste tugevaimas vahegrupis (0)
26.11.2013
» Eduka come-backi arhitekt, treener Valdo meeskonda ergutamas. Pilt: Margus Kõiva
Möödunud pühapäeval alustas KK Viimsi A-klassi võistkond edukalt mänge esiliiga tugevaimas vahegrupi turniiril, mille tulemusena selgitatakse välja kaks meeskonda, kes pääsevad mängima Eesti Meistrivõistluste medalitele võistkondadega, kes alustasid hooaega nö eliitsarjas.
Käesoleva hooaja eliit- ja esiliiga võistkonnad selgusid möödunud hooaja tulemuste põhjal, kuid tuleb tõdeda, et sel aastal sarjas mängivate „aastakäikude“ taset see reaalselt ei kajasta. Nii on tõenäoline, et esiliiga tugevaimast vahegrupist, kus mängib KK Viimsi, võiks vähemalt neli võistkonda, sh KK Viimsi, tasemelt kuuluda A-kl eliitsarja.

Alagrupiturniiri olid Viimsi poisid läbinud edukalt, kui kuuest mängust koguti viis võitu ja üks kaotus, mis andis alagrupis teise koha. Ainus kaotus tuli vastu võtta turniiri täiseduga läbinud Audentese SK esimeselt meeskonnalt.
Esimesed vahegrupi mängud möödusid KK Viimsile edukalt.
Esimeses mängus võideti kindlalt, jagades ühtlaselt mänguaega kõigile poistel, SK Haapsalut tulemusega 71:51.
Päeva teises mängus kohtusime KK Keilaga, kes on üks nendest võistkondadest, kelle eesmärgiks kindlasti pääseda mängima A-klassi medalitele. Meeskonda juhendab Eesti üks tunnustatumaid treenereid Märt Kermon ning võistkonna koosseisu kuulub koguni kolm Eesti U18 koondise kandidaati.
Mäng algas võrdselt, kuid siis tabas KK Viimsi poisse mõõn, mille tagajärjel oli esimese veerandaja lõpuks tablool 12:30 ning teise veerandaja keskel juba isegi 25 punktilises kaotusseisus.
Kuid Viimsi poisid aga eriti treener Valdo Lips ei andnud alla ja võitlesid edasi ning omapoolse 13:0 vahespurdi tulemusel vähenes poolajaks kaotusseis „vaid“ 13 punktile ning sealt edasi kolmanda veerandaja lõpuks vaid mõne punktiliseks kaotusseisuks. Mängu võitja selgus tõelises lõpu thrilleris, millest võitjana väljus juba KK Viimsi. Tablool särasid võidunumbrid 75:71.

Meeskonna treener Valdo Lips: „Poisid olid tublid, et raskest seisust välja tulid. See, et 25 punktilisest kaotusseisust suutsime võidu võtta näitab, et poistes on sisu aga sama suur on küsimus, miks selline seis sai üldse tekkida. Kõik poisid võitlesid ja sellisest kaotusseisust saab välja tulla ainult igaühe maksimaalse panusega. Mängu lõpus võtsid liidrid staatuse kohaselt vastutuse ja skooritegemise oma õlgadele aga lõppkokkuvõttes tõi võidu siiski ühine võistkondlik pingutus.“
Vahegrupi turniirile võeti kaasa kahe mängu tulemused alagrupimängudest ja seega on KK Viimsi saldoks turniiritabelis nüüd kolma võitu neljast mängust, mis annab praegu grupis kolmanda koha.
Kokku mängitakse vahegrupis 10 mängu.
Järgmine mäng toimub 15. detsembril Viimsis, kui kell 19.00 võõrustatakse Viimsi Kooli spordihoones just Audentese esindust.

www.kkviimsi.ee
www.facebook.com/kkviimsi
Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia tee 3, Viimsi vald 74001   E-post: kkviimsi@kkviimsi.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...