Sinu tellimuskorv on tühi!
   
Registreeru kasutajaks Logi sisse
  Avaleht Sisukaart otsi
Uudised
27.03.2024
Viimsi noor meeskond võitis Eesti-Läti ühisliigas 6 mängu ning tuli kokkuvõttes 15.kohale. Võtmaks põhiturniiri kokku tegime juttu meeskonna peatreener Valdo Lipsu, katne ...
Kommenteeri
25.03.2024
Korvpallikooli treenerile Janek Pallasele omistati 18.märtsil, peale teooria- ning praktilisi eksameid korvpallitreener EKR 4 kutsetase. Palju õnne, edu töös ja korvpalli ikka korvi, Janek!
Kommenteeri
25.03.2024
Easter Tournament osaleja info, kaasa ja meelespea.
Kommenteeri

Toetajad:

Uudised Prindi
Viimsi võõrustas Balti liiga turniiri (0)
17.11.2019

Möödunud pikk nädalavahetus möödus Korvpalliklubi Viimsi/Estover mängijatele ja treeneritele töiselt, kui Karulaugu Spordikeskuse korvpalliareenil võõrustati Poiste Balti Korvpalliliiga turniiri. Neljapäevast pühapäevani käisid lisaks väljakul nii duubel- kui ka esindusmeeskond ja U15-, U16- ja U18  vanuseklassi noortevõistkonnad.

Reedest pühapäevani oli Viimsi rahvusvahelise noorte tippkorvpalli päralt, kui  Karulaugu Spordikeskuse korvpalliareenil toimus Poiste Balti Korvpalliliiga (BBBL) U13 vanuseklassi turniir.  Turniirist võttis teiste seas osa KK Viimsi esindus peatreener Kaarel Traumanni juhendamisel, lisaks meeskonnad Lätist, Venemaalt, Soomest, Gruusiast ja Inglismaalt.

Viimsi poisid said kuuest mängust ühe võidu, alistades turniiri viimases mängus varasemalt 3 mängu võitnud BS Riga/Jugla võistkonna. Traumanni sõnul läks nädalavahetus igati korda: “ Poisid pingutasid ning said iga mänguga aina paremini hakkama. Viimases mängus saime ka magusa võidu, selle üle on väga hea meel. Tugevad vastased näitavad kõige paremini, mille kallal tööd peame tegema. Kindlasti on BBBL mängud meile suurepäraseks väljundiks. Tänud meie organisatsioonile suurepärase turniiri korralduse eest ja kiitus poolehoidjatele, kes meid igas olukorras toetasid! “

Ka Korvpalliklubi Viimsi/Estover tegevjuhi Tanel Einaste sõnul möödus turniir väga hästi, „Kui külla tuleb 5 eri riiki, 8 meeskonna ja ligi 120 külalisega ning toimub üle 20 võistlusmängu, siis on parem selleks valmis olla. Me saime selle vastutusega suurepäraselt hakkama! Tänan kõiki osalejaid, koostööpartnereid ja meie inimesi, kes korraldusega seotud olid! Sportlikult nägime oma nõrgad küljed ära, teeme nende kallal tööd. Saime turniiri siduda esindusmeeskonna mänguga, mis pakkudes poolehoidjatele suurepärase etenduse. Näeme selgelt, kuidas reedene kodumäng on leidnud oma kindla koha kogukonna meelelahutuskalendris.“

Poiste Balti Korvpalliliiga U13 vanuseklassi Viimsi turniiri parimaks kujunes kõik 5 mängu võitnud Zaza Pachulia Korvpalliakadeemia, Gruusiast. Järgnesid KTP (Soome) 4 ning Ura Basket (Soome) ja BS Riga/Jugla(Läti) võrdselt 3 võiduga.

 

VAATA

Fotogaleriid SIIN

Mängude tulemused SIIN

Mängude otseülekanded SIIN

 

Turniiri toetasid: Viimsi vald, Eesti Kultuurkapital, Nike, Sportland, Ballzy.

 

Korvpalliklubi Viimsi/Estover esindusmeeskond, KK Viimsi/Noto, jätkas Saku I liiga hooaega võidukalt, alistades kodupubliku ees külla tulnud KA Tallinna Kalev esinduse. Karulaugu areenale kogunenud  üle 250 pealine publik nägi kõrgetasemelist punkt-punkti tsenaariumis kulgenud korvpalli, mida iseloomustas suurepärane visketabavus. Sel korral panid viimsilased oma paremuse maksma 95:84.

Neljapäeval pidi duubelmeeskond võõral väljakul tunnistama Keila Korvpallikooli paremust 59:70. Peale 5.vooru jagab Viimsi meeskond 3 võidu ja 2 kaotusega Saku II Liigas kohti 3.-5.

U18 vanuseklassi meeskond oli võidukas võõral väljakul alistades SK Nordi 86:74. Viimsilastele oli see teiseks võiduks ühe kaotuse kõrval, millega jagatakse turniiritabelis kohti 1.-5.

U16- ja U15 vanuseklassi meeskonnad käisid võistlusturneel Jõhvis, kogudes kahepeale neljast mängust kolm võistu, KK Viimsi/TSK alistas mõlemad ja KK Viimsi U15 ühe vastase.

 

Kommenteeri
Mängukalender
Korvpalliklubi Viimsi vaba aja tootesari
Begoonia 3, 74001 Viimsi   E-post: kesklinnakk@kesklinnakk.ee
Registrikood: 80174429   Pangakonto: Swedbank EE642200221020368608
 
   ...